zanimljivo baš gledam elku bilo je + 6 , sad je – 5 %.
zna li netko što se to događa sa elkom?[smiley6][smiley7][smiley9][smiley8]
Naravno da zna.
mislim da počinje novi značajniji ciklus rasta… također sam mišljnja da će ova godina biti dobra godina, jer j e država najavila nekoliko privatizacija… a očito se vladi svidio model privatizacije preko burze (kako su to rješili sa INOM…. ima dosta turističkih poduzeća koja su relativno podcjenjena i još nemaju većinksog vlasnika, dobar dio takvih će ove godine doći na red za prodaju (najvjerojatnije preko burze) … Primjer su Hoteli Makarska, Imperijal Rab i LLRH, izrazito vrijedne i atraktivne nekretnine…
pošto je tržište krenulo, mislim da se smanjuje rizik ulaganja u manje likvidne dionice, one u sijeni… recimo DKVS je do sada bila dosta rizična i špekulativna, ali kako stvari stoje mogla bi biti jako interesantna dionica i donijeti visoke prinose….
od industrijskih likvidnih mislim da KOEI, KODT, DLKV, daju malu zaradu ali miran san, konstatno
ostale dobre i sugurne dionice su CROS i JMNC pogotovo ako dođe do splita, a vrlo vjerojatno će biti
trenutno bi igra oko ELPR mogla kratkoročno kulminirati i donijeti solidan postotak
to su naravno samo moja mišljenja ….
Daj kolega bježi iz tog ELPR što prije ( to ti je dobronamjeran savjet – i ne može se tumačiti nikako drugačije ).
Ovo drugo ti je sve OK.
ostale dobre i sugurne dionice su CROS i JMNC pogotovo ako dođe do splita, a vrlo vjerojatno će biti
Kladim se, ko ludi su za splittom… hehe, ko zna mozda onda i mmtz napravi splitt, hehehe
Arena nastavlja UP. Sve su glasnije špekulacije da je Arena prodana.
Ti očito slabo čuješ ili sporo kapiraš. Pa o tome se priča i to sve glasnije, već dvije godine [smiley1]
qwe: ” Arena nastavlja UP. Sve su glasnije špekulacije da je Arena prodana. ” Ti očito slabo čuješ ili sporo kapiraš. Pa o tome se priča i to sve glasnije, već dvije godine [smiley1]
Postoji razlika. Prije se šuškalo ali cijena nikada nije dotaknula 360kn. Sada se šuška a cijena svaki dan dostiže novi all time high [smiley1]
Dobar članak o mirovnjacima:
http://www.poslovni.hr/30540.aspx
Vi mislite da bi Arena mogla UP, već se zadnjih mjesec dana šuška da je prodaja rješena stvar, a dionica miruje. Mislim da je to još jedna u nizu neuspjelih prodaja
Vi mislite da bi Arena mogla UP, već se zadnjih mjesec dana šuška da je prodaja rješena stvar, a dionica miruje. Mislim da je to još jedna u nizu neuspjelih prodaja
Počišćeno sve do 360. Na prodaji još samo 1300 komada.
Ne znam da li se radi o prodaji ili ne, ali siguran sam da se nešto događa.
Pozdrav
Himr počišćen sve do 610, Belje se čisti na 275.
Počelo je na ELPR…jel to završni obračun kod OK korala?
tko se ukrcao, ukrcao se…ko nije neka sada tužno gleda…
idući je na redu TISK
za ove vaše turiste ne zanam…nisu mi još u fokusu interesa[smiley2]