trebala bi HANFA naredit brokerskim kućama da uvedu psihotest i psihijatrijsko vještaćenje prilikom otvaranja računa u brokerskim kućama te izdaju vozačku dozvolu ograničenog roka trajanja za sve investitore tada valjda ne bi bilo ovakvih razmišljanja poput gorenavedenih….
tko se ne zna nosit sa gubitcima i stalno krivi druge , bolje da zgog svog vlastitog duševnog zdravlja niti ne ulaže na burzu…ima mnogo sigurnijih alternativa poput primjerice štednje, novčanih fondova i sl…
Samo jedno protupitanje Anricomu : “Tko bi ti bio kriv da nema Iveka?”
[shocked]
Onda bi se ja već davno istovario pošto “stalno” drukam na gore. Nešto ti tu ne štima.[undecid]
Ko prizna, pola mu se prašta (al se pola pamti). [thumbsup]
NHF
trebala bi HANFA naredit brokerskim kućama da uvedu psihotest i psihijatrijsko vještaćenje prilikom otvaranja računa u brokerskim kućama te izdaju vozačku dozvolu ograničenog roka trajanja za sve investitore tada valjda ne bi bilo ovakvih razmišljanja poput gorenavedenih….
tko se ne zna nosit sa gubitcima i stalno krivi druge , bolje da zgog svog vlastitog duševnog zdravlja niti ne ulaže na burzu…ima mnogo sigurnijih alternativa poput primjerice štednje, novčanih fondova i sl…
Samo jedno protupitanje Anricomu : “Tko bi ti bio kriv da nema Iveka?”
[shocked]
Ti pretpostavljam uživaš u gubitku? Pa normalno da je netko kriv, samo što taj netko kod nas ima ime i prezime. I mi ga i znamo, samo što odgovornosti i kazne nema nikakve
Budd posve opravdano riga vatru a gospodin iz AZ fonda i dalje radi svoj posao…svašta[angry]
Cini se da cemo ipak na 3200 vrlo brzo, ako ne i ispod toga…
dolazi ljeto pa jos onda jos dublje..
nebi trebalo kupovati prije jeseni
febo: ” trebala bi HANFA naredit brokerskim kućama da uvedu psihotest i psihijatrijsko vještaćenje prilikom otvaranja računa u brokerskim kućama te izdaju vozačku dozvolu ograničenog roka trajanja za sve investitore tada valjda ne bi bilo ovakvih razmišljanja poput gorenavedenih…. tko se ne zna nosit sa gubitcima i stalno krivi druge , bolje da zgog svog vlastitog duševnog zdravlja niti ne ulaže na burzu…ima mnogo sigurnijih alternativa poput primjerice štednje, novčanih fondova i sl… Samo jedno protupitanje Anricomu : “Tko bi ti bio kriv da nema Iveka?” [shocked] ” Ti pretpostavljam uživaš u gubitku?
Pa normalno da je netko kriv, samo što taj netko kod nas ima ime i prezime. I mi ga i znamo, samo što odgovornosti i kazne nema nikakve
ako znas nesto , bilo bi lijepo da kazes, …
mozda to okrene trend…
tko je to Budd ?
daj reci imenom i prezimenom,ajde …
Da nije Dinko?[lol] [lol]
S obzirom na situaciju na VIRO-R-A trebalo bi promijenit R u Z —VIRO-Z-A
Sad je ivek prodao 300 virtualnih virića[rolleyes]
tenkista:
”
Onda bi se ja već davno istovario pošto “stalno” drukam na gore. Nešto ti tu ne štima.[undecid][/b]
”
Ko prizna, pola mu se prašta (al se pola pamti). [thumbsup]
NHF
Stalno drukam na gore, osim kad drukam na dole,al kad vidim drugog kak druka dođe mi muka! Ovo je srž tenkistinog djelovanja na forumu