Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trebala bi HANFA naredit brokerskim kućama da uvedu psihotest i psihijatrijsko vještaćenje prilikom otvaranja računa u brokerskim kućama te izdaju vozačku dozvolu ograničenog roka trajanja za sve investitore tada valjda ne bi bilo ovakvih razmišljanja poput gorenavedenih….
tko se ne zna nosit sa gubitcima i stalno krivi druge , bolje da zgog svog vlastitog duševnog zdravlja niti ne ulaže na burzu…ima mnogo sigurnijih alternativa poput primjerice štednje, novčanih fondova i sl…
Samo jedno protupitanje Anricomu : “Tko bi ti bio kriv da nema Iveka?”
[shocked]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Onda bi se ja već davno istovario pošto “stalno” drukam na gore. Nešto ti tu ne štima.[undecid]

Ko prizna, pola mu se prašta (al se pola pamti). [thumbsup]
NHF

No respect

trebala bi HANFA naredit brokerskim kućama da uvedu psihotest i psihijatrijsko vještaćenje prilikom otvaranja računa u brokerskim kućama te izdaju vozačku dozvolu ograničenog roka trajanja za sve investitore tada valjda ne bi bilo ovakvih razmišljanja poput gorenavedenih….
tko se ne zna nosit sa gubitcima i stalno krivi druge , bolje da zgog svog vlastitog duševnog zdravlja niti ne ulaže na burzu…ima mnogo sigurnijih alternativa poput primjerice štednje, novčanih fondova i sl…
Samo jedno protupitanje Anricomu : “Tko bi ti bio kriv da nema Iveka?”
[shocked]

Ti pretpostavljam uživaš u gubitku? Pa normalno da je netko kriv, samo što taj netko kod nas ima ime i prezime. I mi ga i znamo, samo što odgovornosti i kazne nema nikakve

Hell is Empty and all the Devils are Here

tko je to Budd ?
daj reci imenom i prezimenom,ajde …

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Budd posve opravdano riga vatru a gospodin iz AZ fonda i dalje radi svoj posao…svašta[angry]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Cini se da cemo ipak na 3200 vrlo brzo, ako ne i ispod toga…
dolazi ljeto pa jos onda jos dublje..
nebi trebalo kupovati prije jeseni

Daj napiši ime tog tipa…pa vrijeme je da svi mi to znamo.Sramota kak se igra sa ljudima.

febo: ” trebala bi HANFA naredit brokerskim kućama da uvedu psihotest i psihijatrijsko vještaćenje prilikom otvaranja računa u brokerskim kućama te izdaju vozačku dozvolu ograničenog roka trajanja za sve investitore tada valjda ne bi bilo ovakvih razmišljanja poput gorenavedenih…. tko se ne zna nosit sa gubitcima i stalno krivi druge , bolje da zgog svog vlastitog duševnog zdravlja niti ne ulaže na burzu…ima mnogo sigurnijih alternativa poput primjerice štednje, novčanih fondova i sl… Samo jedno protupitanje Anricomu : “Tko bi ti bio kriv da nema Iveka?” [shocked] ” Ti pretpostavljam uživaš u gubitku?
Pa normalno da je netko kriv, samo što taj netko kod nas ima ime i prezime. I mi ga i znamo, samo što odgovornosti i kazne nema nikakve

ako znas nesto , bilo bi lijepo da kazes, …
mozda to okrene trend…

tko je to Budd ?
daj reci imenom i prezimenom,ajde …

Da nije Dinko?[lol] [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

S obzirom na situaciju na VIRO-R-A trebalo bi promijenit R u Z —VIRO-Z-A
Sad je ivek prodao 300 virtualnih virića[rolleyes]

Nije jedan, ima ih više i igraju pod određenim patronatom.[bye]

tenkista:

Onda bi se ja već davno istovario pošto “stalno” drukam na gore. Nešto ti tu ne štima.[undecid][/b]

Ko prizna, pola mu se prašta (al se pola pamti). [thumbsup]
NHF

Stalno drukam na gore, osim kad drukam na dole,al kad vidim drugog kak druka dođe mi muka! Ovo je srž tenkistinog djelovanja na forumu

fundamentalist

New Report

Close