Sa kojim fondom ? i argumente.Hvala
FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST
Ivek ima lovu u ZABA AKTIVU ! Kako je i sam napisao ,sve je bilo dobro , ali je učinio neke pogreške poslije
Nove godine. Ja ga poštujem, ali smatram da se MORA suzdržati od negativnih komentara, zajedljivih promjedbi i sadističkih napisa, kojima pridonosi OPĆEM STRAHU.. zbog gubitaka ..
Mislim da STRAHA ne bi trebalo više biti, cijene će se korigirati, ne baš do kraja godine 5730, kako
prognoziraju analitičari , ali blizu indexa kakav je bio…….. mi ćemo premašiti slovenske parametre, PRIJE ulaska
u EU, zbog TURIZMA ……. i ulaganja stranaca u nekretnine, građevinu , a nadam se i nekom GRČKOM
brodovlasniku na Jadranu, koji će uložiti puno više………. tako da nema straha…. SMIRITE SE …..
ANRICOM: ” … ” Kako vam nije jasno da on ne razmišlja ,nego mu je to posao ” Kaj mu je posao? …savjetodavne usluge? [huh]
ma daj febo, savjetodavne usluge.??!!
to se zove opinion making.
ako je istina…
Svatko ima svoju glavu, pa neka sam donese sebi odluke. Argumenti i za rast i za pad su dobro došli, da ne bi čovjek olako preskočio neki faktor koji bi mogao znatno utjecati. Ivek je pravodobno savjetovao ljude. Možda je zaista slučajno pogodio, ali jest pogodio, a iznio je i dosta dobre arguemnte za svoja predviđanja… Osim toga, većina realnih racionalnih investitora i sami su znali da mora doći pad, jer se tržište pregijalo, jedino je pitanje bilo kad će se to dogoditi. Mnogi nisu vjerovali da će tako brzo.
zgubidan10:
”
”
To su lopovi majku im….,naplacuju 0.85 lipa po kili zeljeza na uvoz auta + svi ostali troskovi,ispadamo najskuplja zemlja za uvoz auta ,e da mi je dobit useljenicke papire za Kanadu …………………
jucer smo isli korak gore, znaci danas je na redu 2 ili 3 dolje
+0,19% jučer. Mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo.[thumbsup]
I danas ćemo se odbiti opet od 3600 bodova.
A jesmo pali. Stvarno nemrem doći sebi-
febo:
”
zgubidan10:
”
”
”
To su lopovi majku im….,naplacuju 0.85 lipa po kili zeljeza na uvoz auta + svi ostali troskovi,ispadamo najskuplja zemlja za uvoz auta ,e da mi je dobit useljenicke papire za Kanadu …………………
ideš u Irsku tamo odmah dobiješ papire ako si Hrvat![smiley]
”
To su lopovi majku im….,naplacuju 0.85 lipa po kili zeljeza na uvoz auta + svi ostali troskovi,ispadamo najskuplja zemlja za uvoz auta ,e da mi je dobit useljenicke papire za Kanadu ..……………….
je li ti zbilja tribaju?[proud]
šta je ovo bilo sa Grcima ?
Ivek123 se javlja dok se otvori burza.
Danas je jako dobro odradio posao. [thumbsup]
a ovo što mi padamo sa nekih 50 milja kuna prometa, mene kao investiotra na rok od nekih 4-5 godina boli dupe. moj ADRS, ATPL, PTKM, ADPL, INDG, SLRS I VIRO će mene učinit zadovoljim bez sumnje.
tako da stvarat frku i slušat iveka meni trenutno može biti samo zabavno …. , oni koji misle da se nećemo oporavit u narednih godinu dvije … neka izađu i kupe zemlju u istri i vratit će u tih godinu dvije izgubljenu lovu.