Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sa kojim fondom ? i argumente.Hvala

FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ivek ima lovu u ZABA AKTIVU ! Kako je i sam napisao ,sve je bilo dobro , ali je učinio neke pogreške poslije
Nove godine. Ja ga poštujem, ali smatram da se MORA suzdržati od negativnih komentara, zajedljivih promjedbi i sadističkih napisa, kojima pridonosi OPĆEM STRAHU.. zbog gubitaka ..

Mislim da STRAHA ne bi trebalo više biti, cijene će se korigirati, ne baš do kraja godine 5730, kako
prognoziraju analitičari , ali blizu indexa kakav je bio…….. mi ćemo premašiti slovenske parametre, PRIJE ulaska
u EU, zbog TURIZMA ……. i ulaganja stranaca u nekretnine, građevinu , a nadam se i nekom GRČKOM
brodovlasniku na Jadranu, koji će uložiti puno više………. tako da nema straha…. SMIRITE SE …..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ANRICOM: ” … ” Kako vam nije jasno da on ne razmišlja ,nego mu je to posao ” Kaj mu je posao? …savjetodavne usluge? [huh]

ma daj febo, savjetodavne usluge.??!!

to se zove opinion making.
ako je istina…

Svatko ima svoju glavu, pa neka sam donese sebi odluke. Argumenti i za rast i za pad su dobro došli, da ne bi čovjek olako preskočio neki faktor koji bi mogao znatno utjecati. Ivek je pravodobno savjetovao ljude. Možda je zaista slučajno pogodio, ali jest pogodio, a iznio je i dosta dobre arguemnte za svoja predviđanja… Osim toga, većina realnih racionalnih investitora i sami su znali da mora doći pad, jer se tržište pregijalo, jedino je pitanje bilo kad će se to dogoditi. Mnogi nisu vjerovali da će tako brzo.

jucer smo isli korak gore, znaci danas je na redu 2 ili 3 dolje

Cuore Sportivo

zgubidan10:

To su lopovi majku im….,naplacuju 0.85 lipa po kili zeljeza na uvoz auta + svi ostali troskovi,ispadamo najskuplja zemlja za uvoz auta ,e da mi je dobit useljenicke papire za Kanadu …………………

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

SZ,

jucer smo isli korak gore, znaci danas je na redu 2 ili 3 dolje

+0,19% jučer. Mali korak za čovjeka, velik za čovječanstvo.[thumbsup]
I danas ćemo se odbiti opet od 3600 bodova.
A jesmo pali. Stvarno nemrem doći sebi-

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

febo:

zgubidan10:

To su lopovi majku im….,naplacuju 0.85 lipa po kili zeljeza na uvoz auta + svi ostali troskovi,ispadamo najskuplja zemlja za uvoz auta ,e da mi je dobit useljenicke papire za Kanadu …………………

ideš u Irsku tamo odmah dobiješ papire ako si Hrvat![smiley]

dan je pametniji od noći

To su lopovi majku im….,naplacuju 0.85 lipa po kili zeljeza na uvoz auta + svi ostali troskovi,ispadamo najskuplja zemlja za uvoz auta ,e da mi je dobit useljenicke papire za Kanadu ..……………….

je li ti zbilja tribaju?[proud]

šta je ovo bilo sa Grcima ?

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

Ivek123 se javlja dok se otvori burza.
Danas je jako dobro odradio posao. [thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

a ovo što mi padamo sa nekih 50 milja kuna prometa, mene kao investiotra na rok od nekih 4-5 godina boli dupe. moj ADRS, ATPL, PTKM, ADPL, INDG, SLRS I VIRO će mene učinit zadovoljim bez sumnje.

tako da stvarat frku i slušat iveka meni trenutno može biti samo zabavno …. , oni koji misle da se nećemo oporavit u narednih godinu dvije … neka izađu i kupe zemlju u istri i vratit će u tih godinu dvije izgubljenu lovu.

Cookie Monster

New Report

Close