Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U svakom slučaju u 2008oj godini si mogao više zaraditi slušajući Iveka nego što si mogao izgubiti u 2007oj da si ga slušao[lol] [smiley][lol]

ti si Ivek 2345[lol]

dan je pametniji od noći

A tko me je to popljuvao ,šakica drukera

popljuvo si sam sebe neznanjem…[lol] [lol] [lol]

” Pa normalno da je upravu kad njega slušate pa idete u rasprodaju dionica i padne index.Onda svi kažu da je Ivek u pravu

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

a gdje će to nestati taj novac ? on tako i tako nije na burzi, halloooooo ???? doći će više dionica na burzu, ljudi, fondovi, mol, blok transakcije sve će to upumpati novac na burzu ?!?!?! o čemu vi pričate ?

Istina. Ljudi misle da će kupovati još puno niže, ali mislim da nema te likvidnosti koja bi još dodatno srušila cijene.
Uostalom, neke dionice su počele biti jako dobro branjene. Sastavnice crobexa.
A Iveku preporučam da se iskrca na Viru što prije, jer tko zna koliko će još biti na ovim cijenama.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Pa normalno da je upravu kad njega slušate pa idete u rasprodaju dionica i padne index.Onda svi kažu da je Ivek u pravu

da sam ga slušo kad je govorio o crobexu na 3700 dok je bio preko 5000 sad bi uštedio 30% , ovako sam pušiona 30% …. , mislim da ivek ok razmišlja, malo pesimistično ali uglavnom na pravom je putu za razliku od većine koji pišu dušom i srcem! …

Cookie Monster

Samo sam stao u obranu poštenih ljudi od lopovčina u ovoj državi

ANRICOM:

Pa normalno da je upravu kad njega slušate pa idete u rasprodaju dionica i padne index.Onda svi kažu da je Ivek u pravu

da sam ga slušo kad je govorio o crobexu na 3700 dok je bio preko 5000 sad bi uštedio 30% , ovako sam pušiona 30% …. , mislim da ivek ok razmišlja, malo pesimistično ali uglavnom na pravom je putu za razliku od većine koji pišu dušom i srcem! …

Kako vam nije jasno da on ne razmišlja ,nego mu je to posao

Sa kojim fondom ?
i argumente.Hvala

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Neka vam bude kako hoćete ja se sad isključujem a vi slušajte vaše lopove.

… ” Kako vam nije jasno da on ne razmišlja ,nego mu je to posao

Kaj mu je posao? …savjetodavne usluge?
[huh]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ljudi niko nije kriv za ovako stanje na burzi, jednostavno nema niko love svi smo u papirima a neko treba te papire kupovat – cila balota je kur.. Nije vrime za burzu onih koji nemaju živaca za gledat ovaj jad i tugu!

Drugarice i drugovi ne cveta cveće ni u naše preduzeće

A šta onda da pišemo ovdje,anricom ako se argumentirano ne može iznjeti svoje mišljenje???[bye][undecid]

Ma pusti. Covjek dobio PTSP od burze. Biti ce toga jos kako ovo bude curilo. [undecid]

skype - ivek1234

New Report

Close