Anricome u pravu si sve što pišeš.
Ivek, mislim da niti ti ( kao ni ja)nebi prodavao dionice po duplo manjim cijenama nego što si kupio pa neznam zašto na to tjeraš druge? A svi znamo da će se dionice oporaviti i to debelo. Pa makar čekali godinu dana iako ja mislim da će biti puno prije.
A šta onda da pišemo ovdje,anricom ako se argumentirano ne može iznjeti svoje mišljenje???[bye][undecid]
jedino što bi pomoglo svima vama i nama je da se prestanu pisati kojekakve gluposti na forumu
radite svima i nama medvjeđu uslugu
ne kaže se uzalodno medvjeđa usluga
al šta ćete kad je ovdje svako pozvan napisati sve šta mu je na duši
zato se pripremite na dublji zaron
pozdrav svim “ulagačima”
Pa normalno da je upravu kad njega slušate pa idete u rasprodaju dionica i padne index.Onda svi kažu da je Ivek u pravu
Klinicki slucaj! Odustajem od daljnje prepiske! Sorry. [bye][bye][bye][bye][bye]
Ljudi moji Ivek je u uskoj suradnji sa jednim fondom ,neću ga imenovati.On je davno rasprodao svoje dionice , a sad navlači zajedno sa još nekim igračima da se što niže ponovo uleti.
ivek123: ” tenkista: ” Nek mi netko pametan objasni zašto bi trebale padati ostale dionice ako bi se rasprodavao HT i Ina. Argumentirano. ” Jednostavno – zbog povlacenja likvidnosti sa trzista. Pa treba te dionice necim platititi. Pisao prije neki dan ali me nitko nije ozbiljno shvacao. Da su bikovi ukljucili zrno mozga i razmislili sto sam im napisao stvari bi im bile jasne. Ali umjesto toga se komentari trgovanja pretvorili u komentare Iveka (uglavnom negativne). Da rezimiram – sa ili bez akcijskog plana BF ce posisati likvidnost sa cijelog trzista sto ce na ovaj ili onaj nacin dovesti do daljnjeg pada. To se upravo pocelo dogadjati! ”
ja samo znam da je do sada ivek uglavnom bio u pravu, a njega se naziva drukerom!
ivek je jedino govorio da ce trziste padati prvo na 3700, pa 3200, pa sad i 2500!
i to je analiza???
taj “pad” smo svi mogli ocekivati jer je situacija takva, nepovoljna za burzu.
sto je ivek osim rijeci – pad,pad, ponudio?
zlato i viro? ma dajte molim Vas…
ANRICOM:
”
Pa normalno da je upravu kad njega slušate pa idete u rasprodaju dionica i padne index.Onda svi kažu da je Ivek u pravu
”
Klinicki slucaj! Odustajem od daljnje prepiske! Sorry. [bye][bye][bye][bye][bye]
PA JA MISLIM DA JE BOLJE TAKO
Ljudi moji Ivek je u uskoj suradnji sa jednim fondom ,neću ga
imenovati.On je davno rasprodao svoje dionice , a sad navlači zajedno
sa još nekim igračima da se što niže ponovo uleti.
Ako znas napisi,a ne ,,nekim fondom,,……………….Vidis da su te svi popljuvali,odbrani se.
Ljudi moji Ivek je u uskoj suradnji sa jednim fondom ,neću ga imenovati.On je davno rasprodao svoje dionice , a sad navlači zajedno sa još nekim igračima da se što niže ponovo uleti.
a s kim si ti micek u suradnji kad toliko stalno tjeraš ovčice u tor na šišanje….
Kad će više prestat ovi drukeri na gore, koji se samo žele istovariti i malo srezati gubitke?
Takvi će uništiti ulagače, sjede po cijele dane na Forumu i samo drukaju gore kako bi se istovarili.
[undecid]
Onda bi se ja već davno istovario pošto “stalno” drukam na gore. Nešto ti tu ne štima.[undecid]
Ivek je u suradnji sa Fondom za naknadu oduzete imovine kao i sa Hrvatskim perinatalnim fondom….
[lol]