cini mi se da ce do kraja tjedna bit kilavi rast…
onda u pon opet pad.
ja kupujem u ponedjeljak ili utorak novu kolicinu HTa! [thumbsup]
a na prijetnje iveka da ce sterati viro u blokadu jer to nije nikad napravio- mozda ima netko zlocest tko ce postaviti obranu na -9.9%…
tko bi to mogao napraviti!?! [wink]
Nek mi netko pametan objasni zašto bi trebale padati ostale dionice ako bi se rasprodavao HT i Ina. Argumentirano.
I smiješno mi je ovo što pričaju o mogućem slomu. Pa slom je već bio, većina dionica je na nivou 2003. g.[undecid]
Malo razmislite kad je netko 24 sata na forumu i druka prema dole i koju ulogu ima taj koji to radi.Ili je bolestan i treba lječenje ili debelo debelo ima koristi o0d toga
ma nema nista od toga nego je ovisan o burzi.
pa i ja sam sinoc isao pogledati komentare poslije dnevnika…
lezim s laptopom u krilu… i to je to..
nema nikakve koristi od toga nego je zanimljivo i napaljujuce kad se stalno daju replike na tvoje komentare.
covjeku je dosadno. [thumbsup]
Dobro pazite TISK danas. Trenutno je -4%
Ovo mali prodaju i ruše cijene. Vidi se po transakcijama. Veliki gledaju i čekaju da počiste prema gore kad se dovoljno spusti.[thumbsup]
Malo razmislite kad je netko 24 sata na forumu i druka prema dole i koju ulogu ima taj koji to radi.Ili je bolestan i treba lječenje ili debelo debelo ima koristi o0d toga
Mislim, kolega, ak vi mislite da ICIJE drukanje moze ovak cijelu burzu skrkati onda vam je bolje da se ostavite burze i probate kladionicu. Bez uvrede. Slagao se ili ne s ivekom ovo kaj se pocelo na forumu drobiti je van pameti.
OK,recimo da se slažem,,,,,,,a šta onda da onda mislim o onima koji 24h drukaju na gore???????
A već su mjesecima u krivu ,neki su i nick-ove promjenili po xxx puta.[undecid]
Ljudi se bore da se burza stabilizira od vas paničara koji bjesomučno prodajete i nasjedate na trikove poput iveka i ostalih,koji su sigurno 100%u kombinacij sa ovima koji ruše burzu.
i u crnoj gori su forumaši bili ljuti na ” drukere” za dole pa im to nije pomoglo pa su sada -70% prosjek i još nije kraj, ljudi kada ide dole onda ide,kako išlo gore tako sada ide i dole,jer da nema toga gdje bi granica crobexa bila ? pomirite se sada s tim,ko može da čeka nema što da brine, to je burza [cool]
Nek mi netko pametan objasni zašto bi trebale padati ostale dionice ako bi se rasprodavao HT i Ina. Argumentirano. I smiješno mi je ovo što pričaju o mogućem slomu. Pa slom je već bio, većina dionica je na nivou 2003. g.[undecid]
Zato jel ce smanjiti kolicinu gotovine na trzistu… odnosno da bi se namirio HT, gotovina ce se izvlacit prodajom drugih dionica (balona)… ta lova sto ode iz HT-a se vise ne vraca na trziste…
ANRICOM:
”
”
Mislim, kolega, ak vi mislite da ICIJE drukanje moze ovak cijelu burzu skrkati onda vam je bolje da se ostavite burze i probate kladionicu. Bez uvrede. Slagao se ili ne s ivekom ovo kaj se pocelo na forumu drobiti je van pameti.
Ajde ne trabunjaj ovaj forum čitaju skoro svi koji imalo posjeduju dionice.Dovoljno je da se počne širiti panika i neraspoloženje da se počne bjesomučno rasprodavati.
“Međutim, ako dođe do zamjene dionica, u tom slučaju tržišnog rasta ne može biti. No, veći dio analitičara ipak zagovara mišljenje da dalji veći udjel Mola, čije su dionice stabilne i likvidne, može samo stabilizirati Ininu dionicu.”
Ajde pazite ovakvih komentara u najutjecajnijim novinama u državi. Prestrašno. Za streljanje