Nego, zna li netko zasto je nafta opet podivljala??? [proud][proud]
A ovo je za mojeg prijatelja IN-a: [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a_4QD359yEtQ&refer=home
Nego, zna li netko zasto je nafta opet podivljala??? [proud][proud]
Pad rezervi u USA!
Kaj ti ivek nist ne delaš u životu kad gubiš vrijeme tu na forumu a smatraš da nam nema oporavka na vidiku?
Prijatelju oladi malo[tongue]
Kaj ti ivek nist ne delaš u životu kad gubiš vrijeme tu na forumu a smatraš da nam nema oporavka na vidiku?
Prijatelju oladi malo[tongue]
Ne ja sam penzioner!
Kaj ti ivek nist ne delaš u životu kad gubiš vrijeme tu na forumu a smatraš da nam nema oporavka na vidiku? Prijatelju oladi malo[tongue]
Možda je čovjek plaćen da piše[wink][wink]
http://www.poslovni.hr/76324.aspx
Dakle sve je jasno, CROBEX je imao najveći pad od svih svjetskih indeksa. Američki indeksi su već na manje od 10% pada, globalni indeksi su se oporavili gotovo u potpunosti izbrisavši gubitke. Jedino mi ronimo na -35%. A emerging fuckin market.
Ništa ovdje više nema veze s zdravom pameću
Baloni su se žestoko napuhivali jer su se fondovi takmičili tko će više napuhati vlastiti balon, naročito u travnju i svibnju 2007.Povremeno se ispuhivali ,pa
ponovno napuhivali u kraćim razdobljima.I sada dolazi realnost i matematika.Ali neselektivan pad pruža odlične šanse za izaći iz balona,kojih
ima još uvijek,a brane ih fondovi ali ne sa svojim nego tuđom novcima.A ono što vrijedi ostavljeno je bez
podrške.Sa dobrim FA na tržištu imamo fantastičnih mogućnosti i niz potcijenjenih dionica.Što će raditi
fondovi to je nemoguće predvidjeti,ali za nas male ulagaće ima izuzetnih prilika.Zaboraviti ATH i vidjeti
/izračunati/ novi uzimajući sadašnje cijene,a može i niže.
Ostajem i dalje 100% u dionicama i prodajem jedino ako vidim bolju priliku.A svakim danom ima ih sve više.
A što bude veća korekcija bit će ih sve više i više.Ako pada super,a ako raste još i bolje.
Bez nervoze i mirne glave lakše ćemo prebroditi ovu korekciju.-
dobro jutro svima (a ne samo njima)!
jel Vam se svidja ono sto je jucer receno na dnevniku?
meni je svejedno.
ni toplo ni hladno.
kako cemo danas?
[proud]
budd:
”
http://www.poslovni.hr/76324.aspx
Dakle sve je jasno, CROBEX je imao najveći pad od svih svjetskih indeksa. Američki indeksi su već na manje od 10% pada, globalni indeksi su se oporavili gotovo u potpunosti izbrisavši gubitke. Jedino mi ronimo na -35%. A emerging fuckin market.
Ništa ovdje više nema veze s zdravom pameću
”
Naravno, zanemariti cemo da su rasli X puta vise od ostalih u zadnjoj godini jer to nije bitno. [wink]
Jesi ti poludio?
Pa normalno da smo rasli, jesmo li mi market u nastajanju ili ne? Ne možeš uspoređivati ameriku, japan i hrvatsku
Jesi ti poludio?
Pa normalno da smo rasli, jesmo li mi market u nastajanju ili ne? Ne možeš uspoređivati ameriku, japan i hrvatsku
Apsolutno se slazem. Ali ako je ne mogu usporedjivati u rastu onda je ne mogu usporedjivati niti u paduj! Nije li tako? [wink]
Vjerujem u rast danas i narednih dana.
Ovo što kolega Ivek1123 priča, su dugoročno crna predviđanja., a i ne bi trebala se ticati hrvatske.
U NATO smo ušli, a u EU ulazimo vrlo brzo, što će se odraziti na burzu vrlo skoro.
budd:
”
Jesi ti poludio?
”
Apsolutno se slazem. Ali ako je ne mogu usporedjivati u rastu onda je ne mogu usporedjivati niti u paduj! Nije li tako? [wink]
U padu svakako da. Ali u rastu nikako ne, jer oni nemaju više prostora za rast (što znači da imaju za pad). S druge strane, mi imamo ogroman prostor za rast.
To je kao upoređivati HT s Ingrom. HT više nema prostora za rast nikako. Ingra ima itekako. A Ingra je pala 50%. To je suludo u cijeloj priči
Ingra ima itekako. A Ingra je pala 50%. To je suludo u cijeloj priči
Ne bih htio ulaziti u analizu navedene dionice da ne navucem bijes raznih plavusana. Odustajem od daljnje rasprave buduci smo na razlicitim kolosijecima. No, upravo te razlike u razmisljanjima i postupcima cine burzu zanimljvom i onome sto ona jeste. [thumbsup]