Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MMF snizio prognozu rasta hrvatskog gospodarstva na samo 4,3 posto

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a90b441a-ecdb-43a8-8cd7-cc69f60fbdd8

[undecid]

No respect

gorgija: ” … ja bih prije rekao da onaj tko piše iveka ni ne ulaže na burzi. ” otkrit ću vam sad jednu tajnu : Iveka, Šefa, Znanca ,Sanču i Zgubidana piše Predrag Raos.. [wink]

pa ono , sve je moguće .. koliko mašte ima Raos , lako moguće da je razigrao likove do ekstrema ..

MMF snizio prognozu rasta hrvatskog gospodarstva na samo 4,3 posto http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a90b441a-ecdb-43a8-8cd7-cc69f60fbdd8 [undecid]

pa zar nije već odavno prognoza da će biti 4.0-4.5%???

evo poslastice za ljubitelje Dioki-a,LNG-a
BUDIMPEŠTA – Mađarska do 2010. ili 2011. planira spojiti svoju plinovodnu mrežu s hrvatskom, s čime bi učinila dostupnim planirani hrvatski terminal za ukapljeni prirodni plin (LNG) kod Rijeke te tako smanjila mađarsku ovisnost o ruskom plinu, najavio je u utorak mađarski premijer Ferenc Gyurcsány, nakon razgovora s hrvatskim premijerom Sanaderom.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/zajednicki-energetski-snovi-sanadera-i-gyurcs%c3%a1nya,12662.html%5Bthumbsup%5D

Obratite paznju na tekst koji kaze “KOD RIJEKE”[thumbsup]

gorgija: ” … ja bih prije rekao da onaj tko piše iveka ni ne ulaže na burzi. ” otkrit ću vam sad jednu tajnu : Iveka, Šefa, Znanca ,Sanču i Zgubidana piše Predrag Raos.. [wink]

a realbeara vedrana rudan.

boli me ćuna za svjetsko—mene zanima domaće[lol]

tek je 14:40,a vec imamo veci promet nego jucer cijeli dan.[lol] [lol] [lol]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

tek je 14:40,a vec imamo veci promet nego jucer cijeli dan.[lol] [lol] [lol]

koliki je promet i crobex?

Dečki recite kupujete li što danas kad ste uvjereni u oporavak ili čekate da to učini netko od mase onih koji čitaju forum?
Ili možda čekate da fondovi dignu burzu, pa kad dobijete potvrdu promjene trenda tada ćete se i vi uključiti?

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

bob rok: ” tek je 14:40,a vec imamo veci promet nego jucer cijeli dan.[lol] [lol] [lol] ” koliki je promet i crobex?

Mislim da smo to jeseni tu i s prometom i crobexom.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Dečki recite kupujete li što danas kad ste uvjereni u oporavak ili čekate da to učini netko od mase onih koji čitaju forum?
Ili možda čekate da fondovi dignu burzu, pa kad dobijete potvrdu promjene trenda tada ćete se i vi uključiti?

Ja kupujem cijelo vrijeme prije nego što dođu strani fondovi ili Vlada proda INU. Onda će biti prekasno za jeftinu kupnju[bye]
Ali nije žurba, biti će još neko vrijeme lijepih prilika[rolleyes]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

fondovi(oif-ovi+omf-ovi) u čeki imaju 6 mlrd kuna.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close