Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovani kolege, na ovaj forum javljaja se tko hoće i piše uglavnom što hoće. Trebate shvatiti da među inima ima i psihički bolesnih likova koji ovdje dobivaju dozu psihoterapije, pa bi bilo poželjno da ih ponaosob skužite i ignorirate njihove postove, a ne da se konstantno s njima navlačite. To ih motivira na dodatno pisanje, pa nikad kraja….

Sonniboy: ” Baron: ” ivek123: ” Koliko ja vidim bull run ako se to tako uopce moze nazvati se ispuhao. Pitanje je hoce li Grobex zadrzati pozitivan teritorij do kraja dana???? ” Ivek, ako buš drukal dolje, nikda ne buš uvalio VIRO[thumbsup] ” zna on dobro zakaj tak druka…. pa prodal je viro na cca. 920 s pušionom pa sad cima razliku……[lol] ” Ne vjerujem da je prodao. Pa nije takav mulac da prodaje kad idemo gore.

pa zakaj onda hoće silom dole?…..[lol]

Scio me nihil scire

ispod nule nemože[thumbsup][thumbsup]..ajde uživajte virtualno trgovati…odo ja…moderator me briše pa nek mu štef piše[thumbsup][thumbsup]

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Ne možemo sad očekivati visoku voilatilnost. Polako ljudi. Svi će doći na svoje.
Kako volim ove cijele brojeve. Odbilo se na vrhu od 3700, a sad se obija od 3660 bodova.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

_Mrzljak_: ” ivek123: ” Decki najte se ljutiti ali meni se cini da nema snage niti za posteni odbijanac… Ako grijesim razuvjerite me…[cool] A medvjedi nikako da pocnu vaditi pare iz novcanika…. [wink] ” Ma nije ovo vrijendosna j. fundamentalna korekcija .. ovo je Cash-Driven korekcija .. isto kao što je bio i Cash Driven rast .. koliko novaca na tržištu toliki i index .. dakle nema tu ni bear-ova ni bull-ova .. by the definition .. ” Potpisujem. Mene jedino zabrinjava što se puno toga treba poklopiti za povratak casha na tržište.

za povratak index ne treba čak ni keš ..
nego da rasprodaja stane . znači oni koji trebaju novce da ih prestanu trebati ..

i ako se prodaja povuče na neke normalnije-realnije razine (bar + 20 %) dovoljno je par trgovinskih dana za oporavak uz puno manji keš od onog koji je uzrokovao pad . ..

dobro je rekao matan,ovaj forum je sve nešto u rukavicama…idem na jedan gdje se oštro piše,odma u glavu…moj stil[thumbsup][thumbsup]

Što se dešava sa HUPZ?
Ima li kakva vijest, da se prodaja tako povukla ?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Poštovani kolege, na ovaj forum javljaja se tko hoće i piše uglavnom što hoće. Trebate shvatiti da među inima ima i psihički bolesnih likova koji ovdje dobivaju dozu psihoterapije, pa bi bilo poželjno da ih ponaosob skužite i ignorirate njihove postove, a ne da se konstantno s njima navlačite. To ih motivira na dodatno pisanje, pa nikad kraja….

ne bi se začudio da se štef sam prijavi….večeg psihopatu nisam vidio a neki ga još pitaju kud ide tržište,pa taj dečec je pukao,sa zlatom radi,ha,ha,dajte ljudi malo provjerite…

malo grubo rečeno, ali…

ja bih prije rekao da onaj tko piše iveka ni ne ulaže na burzi.

zamišljam ga kao nekog gimnazijskog profesora u penziji koji sjedi u sobi punoj prašnjavih knjiga koje čekaju da ih nosi u antikvarijat i dotipkava se s nama jer je skužio da je to puno bolja fora nego kao njegovi drugi kolege na teen chatovima prodavati sexy spike klinkama. i da mu je puno jači kick kad neki dioničar izgubi živce i zbog njegovih postova drhti za svoju lovu nego kad mu tamo neka mala priča kak joj rastu. [wink]

… ja bih prije rekao da onaj tko piše iveka ni ne ulaže na burzi.

otkrit ću vam sad jednu tajnu : Iveka, Šefa, Znanca ,Sanču i Zgubidana piše Predrag Raos..
[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

nemoj dirat predraga[smiley]

[lol] [lol] mene piše Mile Kekin

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close