u trecem mjesecu imovina fondova pala za tri milijarde…
bogme smanjila se imovina za 9 i pol milijardi od pocetka godine, strasan iznos za samo jedan kvartal [bye]
Koliko ja vidim bull run ako se to tako uopce moze nazvati se ispuhao. Pitanje je hoce li Grobex zadrzati pozitivan teritorij do kraja dana????
Hoce i ovakav rast je puno bolji od prijasnjih naglih skokova
Koliko ja vidim bull run ako se to tako uopce moze nazvati se ispuhao. Pitanje je hoce li Grobex zadrzati pozitivan teritorij do kraja dana????
Ivek, ako buš drukal dolje, nikda ne buš uvalio VIRO[thumbsup]
po tvom pisanju reklo bi se da ti je to 10-ak % što bi značilo da si težak par milja kuna
što sam htio reći sa ovim nagađanjima- kak ti se da plašit ljude toliko piskarajući po forumu ?
nije da nisi predvidio neke stvari, ali mislim da je većina forumaša očekivala pad samo nije bilo karaktera prodavat sa minusom ili prodavat sa malim plusom
ivek123: ” Koliko ja vidim bull run ako se to tako uopce moze nazvati se ispuhao. Pitanje je hoce li Grobex zadrzati pozitivan teritorij do kraja dana???? ” reklo bi se da si pun para kad ti 300 komada vire ne predstavlja neki problem, pogotovo sa minusom od 25 % što bi značilo da si kraći 10 somova eura… po tvom pisanju reklo bi se da ti je to 10-ak % što bi značilo da si težak par milja kuna što sam htio reći sa ovim nagađanjima- kak ti se da plašit ljude toliko piskarajući po forumu ?
nije da nisi predvidio neke stvari, ali mislim da je većina forumaša očekivala pad samo nije bilo karaktera prodavat sa minusom ili prodavat sa malim plusom
točno tako .. ne mogu svi prodati na 5400 i kupiti na 3600 ..
ali zato mogu neki kupiti na 3600 :))
ivek123: ” Koliko ja vidim bull run ako se to tako uopce moze nazvati se ispuhao. Pitanje je hoce li Grobex zadrzati pozitivan teritorij do kraja dana???? ” reklo bi se da si pun para kad ti 300 komada vire ne predstavlja neki problem, pogotovo sa minusom od 25 % što bi značilo da si kraći 10 somova eura… po tvom pisanju reklo bi se da ti je to 10-ak % što bi značilo da si težak par milja kuna što sam htio reći sa ovim nagađanjima- kak ti se da plašit ljude toliko piskarajući po forumu ? nije da nisi predvidio neke stvari, ali mislim da je većina forumaša očekivala pad samo nije bilo karaktera prodavat sa minusom ili prodavat sa malim plusom
to nema toliko veze s time koliki si karakter već kakav si trgovac [proud]
pozdrav medi [thumbsup]
Zašto Hanfa ne provjeri koji su to likovi prodavali u 12 mj na najvišim razinama a sad se skrivaju iza skrbničkih računa i kupuju jeftino za lipu,poput Iveka i Štefa i nas ostale prave za budale
Zašto Hanfa ne provjeri koji su to likovi prodavali u 12 mj na najvišim razinama a sad se skrivaju iza skrbničkih računa i kupuju jeftino za lipu.
I što je protuzakonito? [huh]
a jesi težak zadatak stavio pred hanfu…pa to je svugdje pisalo, to su bili ovi iz uprava, i NOa koji su rasprodavali, pa neki čudni fondovi u sporu s državom i sl. prodalo se tada brat brat koja milijarda!
e sada da je bilo tko od tih o kojima ja prićam sakriven iza nicka štef i ivek….sumnjam [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
makar mislim da bi ivek volio da je tak
oni ti baš ne forumaše in [tongue][kiss]