Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad nekima dopre do glave da BF neće niti nemože utjecati na pad burze, već će biti kasno

Priča o tomu da će BF srušiti burzu podsjeća me na djetinjstvo i onaj poznati uzik mog starijeg brata “vidi avion”, nakon čega sam pogledao u nebo i ostao bez svoje omiljene čokoladice zivotinjsko carstvo. [lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

budd:

Kad nekima dopre do glave da BF neće niti nemože utjecati na pad burze, već će biti kasno

Ti fakat mislis da Kosorica, Sanader i Samodol mogu smisliti nesto pametno???? [shocked][shocked]

kakav salto mortale, preobrazba nevjerovatna!
nisam mogao ne komentirati. hahahaha[lol]

dan je pametniji od noći

Drukeri su oni koji drukaj na pad dionica pa da mogu što jeftinije kupovati
Aj konacno da je netko shvatio….. [thumbsup]

Ali stari, pa meni u ovoj situaciji NITI U LUDILU NE PADA NA PAMET KUPOVATI. Cekam samo da se malo nagomilaju na Viru pa da raspalim po bidu….

skype - ivek1234

ivek123:

budd:

Ti fakat mislis da Kosorica, Sanader i Samodol mogu smisliti nesto pametno???? [shocked][shocked]

kakav salto mortale, preobrazba nevjerovatna!
nisam mogao ne komentirati. hahahaha[lol]

A gle, jos uvijek bolja opcija od Ljube i Zokija. Hebes drzavu gdje od dva zla biras manje… [cry][cry]

skype - ivek1234

A negdje kupuješ Viro sada ,a prodaješ maglu da bi se iskrcao[wink]

budd: ” Kad nekima dopre do glave da BF neće niti nemože utjecati na pad burze, već će biti kasno ” Ti fakat mislis da Kosorica, Sanader i Samodol mogu smisliti nesto pametno???? [shocked][shocked]

nes ti pameti koju moraju imati …
pa dobar im je plan.
meni se svidja.[thumbsup]

i btw ja se ne iskrcavam uopce, samo analiziram to sto se dogadja na trzistu.
to je jeftini pokusaj medvjeda kojeg je istjeralo proljece iz brloga pa trci kao bikonja okolo!
[thumbsup][smiley][tongue]

Alaj se lupa po HT,
eh, svugdje se mali pobiše i uvaljuju medjusobno ali JEDINO NA HT su instituc….ali obračun tek sljedi u nadolazečim danima….moja prognoza od 350-360 sada je i više nego li sigurna[thumbsup]

A negdje kupuješ Viro sada ,a prodaješ maglu da bi se iskrcao[wink]

Cim se ja pojavim na forumu Grobex pocne padati. Samo ti cackaj mecku pa cu ja stalno ovdje pisati! [cool][thumbsup]

Ako me naljutis nadrukal bum ga u minus!!!! [lol] [lol] [lol] [lol] I jos dobim od Sorosa bonus. Oci svijetske masonerije su uprte u ZSE! Mos mislit! [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

[@ivek 1234567

A gle, jos uvijek bolja opcija od Ljube i Zokija. Hebes drzavu gdje od dva zla biras manje… [cry][cry]
[/quote]

oni bar znaju misliti i nešto smisliti pa makar bilo nakaradno, zar ne!
nisam dioničar sdpea
[lol]

dan je pametniji od noći

Nemojte zahebavati Iveka Crobex: 3680.01 već ostvaruje prijetnje[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

vidim ja da plaćenici odmah dižu glavu kad im se nešto krivo napiše…treba držati nadu na visini, jer nam samo sad treba da i mali počnu rasprodavati pa da sve ode u krasni q…
ali maleni sa svojih 50-100 tisuća kn, su vjerne mušterije velikih…jer trpe gubitke u portfelju i od 50% a ništa ne rade glede toga…fala bogu da nam još i njihovi nalozi ne opterećuju ove već usrano loše k/p-e
uglavnom dok se veliki iskrcavaju treba prićati malima da je tu dno i da samo što nismo…i da stisnu zube
a maleni vjeruju u zubić vile i eto vam ga na!

Uglavnom boli fond managere racku, lova i onako nije njihova, debele bonuse su si već podjelilli, plaćica je 20-30 tisuća kn pa na više i ako još zdrži u foteljici da mu netko vritnjak ne opali do kraja godine to mu je još pola milje kuna na računu do kraja godine

i filozofija je kako sljedi:
dođem na posle 10 do 10
sprčkam malo po prodaji malo po kupnji uglavnom više po prodaji…tak da izgleda da nekaj radim…
od 11 na dalje sređujem životopis, updatam, pišem novega (hmmm morti bi se mogel bavit nekretninama [lol] [lol] )
uglavnom u zadnje vrijeme financijski tečajevi su puni brokerčića….pa od kuda ta silna želja za znanjem??
ah da lijepo se vidi u CVu [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

tolko od mene ajd bok! [thumbsup]

Bogami lijep promet uz lijep porast Crobexa u prvih sat i pol. [thumbsup]

New Report

Close