Lijepo mi je ovo gledat, no koliko puta u zadnje vrijeme je bio bulltrap?
Koje su ovo cijene a strah me lupit po asku sa ovo malo bijede što imam, ma strah me stavit se prvi na bid…
Opet panika ,pa daj prestanite više[thumbsup]
Lijepo mi je ovo gledat, no koliko puta u zadnje vrijeme je bio bulltrap? Koje su ovo cijene a strah me lupit po asku sa ovo malo bijede što imam, ma strah me stavit se prvi na bid…
Bez jače podrške na kupnji sve je ovo na vrbi sviralo…opet netko s malom količinom može vratiti sve na početak dana a i ovaj buum na 3700 me baš i ne veseli. Više bi me veselilo da do ove razine nismo ni došli.
promet 13.000.000 kn u 10.55h!
ok, institucionalni igraci se ukljucili.
[thumbsup]
valjda su se ohrabrili jer vjeruju u plan obrane BFa.
BF ce se prodavati mimo burze u blok transakcijama. i nece se osjetiti eventualni pritisak na prodaji BFa.
pise u novinama da su sanader, glavas i samodol dogovorili trijumvirat za obranu burze!
napravio se plan obrane za HT i INU.
[thumbsup]
to je stvarno super vijest!
[smiley][thumbsup][thumbsup]
EIG + 12,88 % u blokadi koliko je padala treba joj par pozitivnih blokada.Danas bar još jedna ovakova.[thumbsup]
Ma kakav bull trap. Pa što je Vama?? nije Vam dosta padanja tjedan dana zaredom, i zadnja 3 mjeseca pa pumpate strah u kosti klincima koji ne znaju što to znači uopće. Sram Vas bilo.
Bull trap bi bio da je jučer nakon pada od 4% Crobex odletio gore 4%. a ovo j klasično šalugovanje.
kako je smiješno gledati promjenu raspoloženja na prometu od 13 000 000 kn…svi odma presretni, svi misle da je spas blizu…hehehehehe…ne bih rekao [cool]
18.000.000kn promet u 11.05h!!!
ovo raste po stopi 5 miliona u 10 minuta!
[thumbsup]
jel se to otvorila spina?
ocito je da se naplacuje nato, Eu, obrana BFa, dobri GFI…
ima tu puno prostora za naplatu.
[thumbsup][smiley][thumbsup][proud]
Samo da ne bude ko’ Arsenalu jučer bull trap pred kraj [wink]