Ja ne vidim svijetlo na kraju tunela sudeci prema trenutnim K i P.
Ti onda ostani u mraku i nikad nemoj upaliti svjetlo .Zajedno sa ivekom
Loši poslovni rezultati zabrinuli Wall Street
Cijene dionica na Wall Streetu jučer su pale zato što su ulagači ponovno zabrinuti zbog poslovnih rezultata u financijskom sektoru.[bye][bye][cry]
Cijene dionica na Wall Streetu jučer su pale zato što su ulagači ponovno zabrinuti zbog poslovnih rezultata u financijskom sektoru.[bye][bye][cry]
Ajde ne zajebavaj, mi smo već uračunali jedno tri njihove recesije za idućih 15 godina…
Loši poslovni rezultati zabrinuli Wall Street Cijene dionica na Wall Streetu jučer su pale zato što su ulagači ponovno zabrinuti zbog poslovnih rezultata u financijskom sektoru.[bye][bye][cry]
MIslim da nas to ne tangira. Crobex je pao ove godine za 30%, amerikanci za 4%. Pa naravno da se brinu, imaju još 26% fore. Mi smo svoje odradili, a da smo zaustavili maničnu rasprodaju i napravili šalunge za rast, vidljivo je upravo iz jučerašnjeg i današnjeg jutra, kada nema rasprodaje u prvih 5 min, baš suprotno.
Mislim da će naravno potegnuti one dionice koje su najviše pale, po meni bezrazložno- viro, atpl, jdpl, ht, igh, ingra
Šefe, okanite se trulog Zapada , kad je u pitanju ekonomija……. sve su već dostigli i prestigli…..
TRAŽIT ĆE I NAS ………uskoro !
Šef:
”
”
Ajde ne zajebavaj, mi smo već uračunali jedno tri njihove recesije za idućih 15 godina…
potpisujem
” Slovenci nezadovoljni svojim poslovanjem u RH ” …..
OH, @ebote ! Još ćemo se i s njima zamarati ……
tork:
”
Ja ne vidim svijetlo na kraju tunela sudeci prema trenutnim K i P.
”
Ti onda ostani u mraku i nikad nemoj upaliti svjetlo .Zajedno sa ivekom
Kada si u mraku onda vidis one na svijetlu a oni tebe ne! [wink] Uzivaj stari dok ovo traje – nece dugo… [cool]