Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ivek123
Znači, mišljenja si da ćemo još dolje, odnosno da danas nismo okusili dno?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

“Nego mislim da smo zaustavili pad. E sad, na fondovima je da li ćemo gore, ili ne.”

Neto imovina dioničkih fondova od 12.2007. do 03.2008. smanjila se 42,35% odnosno s 14,180 milijardi na 8,175 milijardi kuna. Nisam baš siguran ni da fondovi igraju igru ni da se mogu razbacivati. A koliko je od ovog što je ostalo trenutno cementirano kod susjeda???
Mislim da za ovaj pad najveće zasluge imaju oni koji povlače(opravdano) svoje uloge + mirovinci pa potreba za gotovinom dovodi do rasprodaje dionica. To je najvidljivije kad se krene po bidu na svim dionicama gdje je kupnja jača.
Sjetite se koliko je vas(ili nas) prošle godine podizalo kredite svake vrste i ulagalo u fondove računajući kako će sa prinosima pokrivati obveze i dodatno zarađivati. Sada toga nema + povlačenje sredstava sa burze i iz fondova, novog kapitala nema(najbitnije od svega), tako da nažalost sve upućuje da ćemo nažalost još roniti!!![sad]

Lupas gluposti. Aj lijepo pogledaj kada sam kupovao zlato. Ljetos! Pogledaj cijenu onda, potrazi postove kada sam govorio o zlatu pa pogledaj koliki je plus u odnosu na danas. Jako si povrsan pa ako tako i ulazes onda nije niti cudo niti steta sto si zaglavio. Germania ti je bolji izbor u tom slucaju.

Nisam u minusu već sam u velikom plusu a bio sam i u puno većem da se razumijemo.

62 dionice Luke Ploče radnički paket ulaz 400 kuna opa

72 dionice INE kupljene na IPO očito nije minus

8 paketa HT kupljeno na IPO očito nije minus

i imam još 50 dionica Luke Ploče koje sam dokupljivo po svakakvim cijenama ali i tu mi je ulaz 2200 očito ni to nije minus

Lijep pozdrav i vidiš da opet nisi u pravu a crobex kada dođe na 2500 ja ću tebi sve svoje dionice pokloniti, još jedna od tvojih gluposti i drukanja i nije mi jasno šta po cijeli dan radiš na forumu ako si u kešu, ugasi komp i opusti se a ne se ovdje nervirati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

@ivek123

ma , ljudi gledaju vrijednost crobexa .
koje drze koliko tolio tri dionice , a ostele su davno pljusnule ispod 3000 .
tako da o vrijednostima samog indexa i pojedini donica je jaoko upitan.

najvrednije stvari u životu su besplatne

@ivek123

Gotovo sam siguran. Recimo 95% da nismo na dnu.

skype - ivek1234

Nisam u minusu već sam u velikom plusu a bio sam i u puno većem da se razumijemo.

Svaka cast! No, bumo vidjeli s vremenom. [cool]

http://www.cnbc.com/id/24014616

skype - ivek1234

ma , ljudi gledaju vrijednost crobexa .
koje drze koliko tolio tri dionice , a ostele su davno pljusnule ispod 3000 .
tako da o vrijednostima samog indexa i pojedini donica je jaoko upitan.

Sa ovim se 100% slazem.

skype - ivek1234

Alabama: ” @ivek123 Znači, mišljenja si da ćemo još dolje, odnosno da danas nismo okusili dno? ” ma , ljudi gledaju vrijednost crobexa . koje drze koliko tolio tri dionice , a ostele su davno pljusnule ispod 3000 . tako da o vrijednostima samog indexa i pojedini donica je jaoko upitan.

Tu se apsolutno slažem sa vama, kolega

ivek pa šta ti radiš na forumu DRUKAŠ pa dobro DRUKAJ ali ivek meni se cini da si veoma opterecen i nevalja to sinovac za zdravlje malo se prosaberi

Alabama: ” @ivek123 Znači, mišljenja si da ćemo još dolje, odnosno da danas nismo okusili dno? ” Gotovo sam siguran. Recimo 95% da nismo na dnu.

Osjećaj ili činjenice?
P.S. Predlažem da normalno komuniciramo. (kao kada smo obojica bili u dionicama, a sada u cashu)

Lupas gluposti. Aj lijepo pogledaj kada sam kupovao zlato. Ljetos! Pogledaj cijenu onda, potrazi postove kada sam govorio o zlatu pa pogledaj koliki je plus u odnosu na danas. Jako si povrsan pa ako tako i ulazes onda nije niti cudo niti steta sto si zaglavio. Germania ti je bolji izbor u tom slucaju.

62 dionice Luke Ploče radnički paket ulaz 400 kuna opa

72 dionice INE kupljene na IPO očito nije minus

8 paketa HT kupljeno na IPO očito nije minus

i imam još 50 dionica Luke Ploče koje sam dokupljivo po svakakvim cijenama ali i tu mi je ulaz 2200 očito ni to nije minus

Lijep pozdrav i vidiš da opet nisi u pravu a crobex kada dođe na 2500 ja ću tebi sve svoje dionice pokloniti, još jedna od tvojih gluposti i drukanja i nije mi jasno šta po cijeli dan radiš na forumu ako si u kešu, ugasi komp i opusti se a ne se ovdje nervirati.

nije minus, ali zato imate jako visok oportunitetni trošak kolega

pozdrav

mislim da bi vam svima bilo pametnije da slušate Iveka, nego što ga napadate, biti će te mu zahvalni uskoro

čak i kada pad prestane zar stvarno mislite da možete nešto propustiti?
rast kada i dođe sigurno neće biti ni blizu tako strm kao što bi pad mogao biti

1. pravilo investiranja: OSIGURAJTE SE OD GUBITAKA

pozdrav

New Report

Close