alin se pretvorio u goluba[lol] [lol] [lol] [tongue][tongue]
Bude se golub pretvoril u proslost [angry]
SLK: ” Alien: ” Vjeko deder pukni jedan ban ovome za maznjavanje avatara ili mu ga ukloni ” Mene maloprije uspio prevarit, nisam uopće gledao ime. [undecid] ” Bude mu prisjela zajebancija
Nekim kolegama je dosadno…..[lol]
blade: ” alin se pretvorio u goluba[lol] [lol] [lol] [tongue][tongue] ” Bude se golub pretvoril u proslost [angry]
He he he…Sory nisam primjetio da je potrošen,evo sad ću ga promjeniti.A lkpc je na sigurnom kod mene,bez brige,skora pa i nemam ništa drugo.
P.s Alien hvala na posudbi.[bye]
Čini mi se da ništa od rasta ako se prometi ne povećaju.
MACD signal za SELL razdoblje je iza nas par radnih dana. RSI se spušta ispod 20.
Pitanje. Koje je razlog današnjeg rasta? Mislim da je samo zato jer smo jučer jako padali.
Podrška na kupnji je opet nikakva.
Za one koji su lijeni uzeti digitron, a zanima ih…
Neto imovina dioničkih fondova u ožujku se smanjila za 21,35%(2,2mil.), dok je crobi istovremeno izgubio 14,5%. Nije im lako. Neki su za izvrtanje, jer im je treći mjesec za redom imovina manja od 5mil.
Za one koji su lijeni uzeti digitron, a zanima ih… Neto imovina dioničkih fondova u ožujku se smanjila za 21,35%(2,2mil.), dok je crobi istovremeno izgubio 14,5%. Nije im lako. Neki su za izvrtanje, jer im je treći mjesec za redom imovina manja od 5mil.
Dakle udio 4 najveca investa se vjerojatno popeo blizu 90%
opr: ” Za one koji su lijeni uzeti digitron, a zanima ih… Neto imovina dioničkih fondova u ožujku se smanjila za 21,35%(2,2mil.), dok je crobi istovremeno izgubio 14,5%. Nije im lako. Neki su za izvrtanje, jer im je treći mjesec za redom imovina manja od 5mil. ” Dakle udio 4 najveca investa se vjerojatno popeo blizu 90%
To i jest svrha, veliki će pobrati sve i opet strelovito porasti.
Ako bude strelovitog rasta onda ništa nismo naučili.Neće biti strelovito ,bit će oprezno i laganini,bez zaljetanja.Ova škola je bila prilično skupa za večinu nas zato ne srljajte kao …kako se ono kaže[rolleyes]
zmrklic: ” opr: ” Za one koji su lijeni uzeti digitron, a zanima ih… Neto imovina dioničkih fondova u ožujku se smanjila za 21,35%(2,2mil.), dok je crobi istovremeno izgubio 14,5%. Nije im lako. Neki su za izvrtanje, jer im je treći mjesec za redom imovina manja od 5mil. ” Dakle udio 4 najveca investa se vjerojatno popeo blizu 90% ” To i jest svrha, veliki će pobrati sve i opet strelovito porasti.
koliko se meni čini onako odoka, veliki su među onima kojima je od početka godine imovina najviše pala. recimo usporedite samo smanjenje imovine ZB aktiva i RBA central europe s ilirikom ili KD ili HPB.
Ako bude strelovitog rasta onda ništa nismo naučili.Neće biti strelovito ,bit će oprezno i laganini,bez zaljetanja.Ova škola je bila prilično skupa za večinu nas zato ne srljajte kao …kako se ono kaže[rolleyes]
tako si i ja razmišljam, ako već veliki ruše burzu – zakaj bi je rušili ako je ne misle držati na tim razinama jedno vrijeme da se nakrcaju, ili misle da će to još niže – a za niže se opet mora iskrcat neko veliki – kod nas velikih nema tako puno – nemaju konkurenciju pa se malo igraju s tržištem
ondnosno ako svi znaju da je potpora na 3200 onda onaj koji prodaje od 3300 do 3200 je stvarno kreten osim ako ne ne misli držat tržište na 3200 jedno vrijeme i skupljat (ovo 3200 može biti i 2500), polazim od predpostavke da veći igraći ruše tržište pa bi oni u slučaju naglog rasta ispali ovce koje su dionice dale za bagatelu, ………………ne znam, razmišlam na glas, hm hm hm
Naglog rasta neće biti!Naša burza je završila jednu fazu i ulazi drugu,mirniju usudio bi se reči “dosadnu”fazu.Možda ne odmah sutra ali uskoro sigurno.A onda jednoga dana kroz 2-3 godine kad mi Hrvati malo zaboravimo,e onda ide šišanje ovaca-drugi dio.Mi iskusniji ćemo držati škare a novi nadobudni će imati dugu gustu dlaku.[rolleyes]