Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa rekao si da će biti lijepo, a na dnevniku najvljuju padaline cijeli vikend [lol] ivek beži ti iz zlata dok još možeš nešto dobiti…sutra će biti kasno kada MMF krene…[thumbsup]

pa ja sam mislio da ce biti lijepo s obzirom na pinku koja ce kapnuti nakon dividende…
nekoliko desetaka tisuca kuna nije losa pinka u ove dane…
to ce kapnuti svima koji imaju HTic u portfeljicu..
dakle zacementirajte se u HT i cekajmo dividendu na ceki…[smiley][thumbsup]

Ak ste sigurni u svoju investiciju, i da ce up up, sta vas toliko smeta Ivek. Dao je hrpu dobrih savjeta, i kaže iskreno ono što misli.

Ak ste sigurni u svoju investiciju, i da ce up up, sta vas toliko smeta Ivek. Dao je hrpu dobrih savjeta, i kaže iskreno ono što misli.

Je stvarno su mu dobri savjeti kad je govorio da treba kupovati zlato od tada je palo 15%, kupovao VIRO po 1200 i malo više a vidi dimuje sada.
Da on nije u minusu ne bi on cijeli dan ovdje visio.
Mislim da je u dionicama 100% a da keša nema ni za kavu.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

meni uopce ne smeta , dapace bas mi je fora raspredati s njim! [thumbsup]

iako mislim da bi mu bilo bolje da je poslusao moje savjete za kupnju nego sto je isao u neko zlato i srebro te secer i sol…[wink]

ivek123:

Baron: ” Ode belex -1,77 % Janezi -1,56%[undecid] A na business.hr bolesnih negativnih članaka[undecid] Odosmo i mi u nulu pred kraj. ” Ja vam lijepo kazem da ce ovo biti ruzan mjesec…..

ja mislim da ce biti lijepi mjesec. [thumbsup]

Možda bi bilo bolje – ne misliti nego ići cvijeće brati[tongue] kao što kaže narodna poslovica, a jedan od Vas je sigurno u pravu

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

ima ivek i za kavicu i za konjačić [thumbsup][thumbsup]

Šuška se, naime, kako je tome uvelike pridonijela nacionalna osigurateljska kompanija, Croatia osiguranje, povlačenjem oko 100 milijuna kuna fondovskog uloga

Jedna od uloga regulatora je ograničiti ovakve stvari. Povlačenje 100 milijuna kuna u jednom danu je katastrofa za sve. A Hanfa to može

Hell is Empty and all the Devils are Here

ima ivek i za kavicu i za konjačić [thumbsup][thumbsup]

Da ima bio bi vanka a ne bi cijeli dan ovdje visio kad god dođem bilo to podne ili ponoć on je tu ne mogu vjerovati da čovjek ništa ne radi već ovdje piskara i to većinom gluposti osim ako nije plaćen za to e onda mu sve ovo opraštam ali ako po cili dan sjedi pred kompom i piše a da od toga nema koristi e onda je stvarno trlilula.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Šuška se, naime, kako je tome uvelike pridonijela nacionalna osigurateljska kompanija, Croatia osiguranje, povlačenjem oko 100 milijuna kuna fondovskog uloga Jedna od uloga regulatora je ograničiti ovakve stvari. Povlačenje 100 milijuna kuna u jednom danu je katastrofa za sve. A Hanfa to može

e da! ovo mi je full jako – pazi – “suska se”
mos misliti u poslovnom napisali da se “suska”
ozbiljne novine i na naslovnici pisu da se “suska”
ko suska? pa nije ZSE sisarka ili lisce da suska!!!! [angry]

kaj se ne kaže frilula?
dobar je ivek,
samo je imao par loših ulaganja…kao i svi mi [wink]

Šuška se, naime, kako je tome uvelike pridonijela nacionalna osigurateljska kompanija, Croatia osiguranje, povlačenjem oko 100 milijuna kuna fondovskog uloga

Jedna od uloga regulatora je ograničiti ovakve stvari. Povlačenje 100 milijuna kuna u jednom danu je katastrofa za sve. A Hanfa to može

a ja juce okrivio rafficu,gospon Mrzljak nije raiff eto nego CO[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Meni jedna stvar nije jasna.U danasnjem clanku vecernjeg lista http://www.vecernji.hr/home/manager/3052195/index.do pise sljedece :

>Analitičari Erste banke iz Beča objavili su svoje kvartalno izvješće za regiju koje sugerira da će u drugom >tromjesečju ove godine dionice austrijskih i poljskih kompanija nuditi najbolji povrat na uloženi kapital. P/E >multiplikator u Austriji pao je na 10, što je bitno niže od povijesnog prosjeka od 12,9 posto.

>Precijenjeni
>U usporedbi s Austrijom, poljski P/E od 15,4 u 2008. čini se visokim, međutim, velik dnevni promet na >poljskoj burzi ide u prilog tom tržištu.

Po tome ispada da smo mi jos uvijek precijenjeni.Na odredjenim dionicama p/e je puno visi.

Molim komentare onih koje se vise kuze u ovu tematiku.

New Report

Close