Ode belex -1,77 %
Janezi -1,56%[undecid]
A na business.hr bolesnih negativnih članaka[undecid]
Odosmo i mi u nulu pred kraj.
Ode belex -1,77 %
Janezi -1,56%[undecid]
A na business.hr bolesnih negativnih članaka[undecid]
Odosmo i mi u nulu pred kraj.
Ja vam lijepo kazem da ce ovo biti ruzan mjesec…..
Baron: ” Ode belex -1,77 % Janezi -1,56%[undecid] A na business.hr bolesnih negativnih članaka[undecid] Odosmo i mi u nulu pred kraj. ” Ja vam lijepo kazem da ce ovo biti ruzan mjesec…..
ja mislim da ce biti lijepi mjesec. [thumbsup]
Baron: ” Ode belex -1,77 % Janezi -1,56%[undecid] A na business.hr bolesnih negativnih članaka[undecid] Odosmo i mi u nulu pred kraj. ” Ja vam lijepo kazem da ce ovo biti ruzan mjesec…..
Ko Travanj. Malo sunca pa kiša, i obrnuto[sealed]
E sad, veci stali na bid jutros, sad oce li malo pomoc up vidjet cemo. Svaka cast malima koji su imali hrabrosti i branili jucer. Sutra cemo bit pametniji, jer gore bez pomoci velikih nema, ali nema ni dolje od jutrošnjeg dna ako se veliki ne iskrcavaju i ostanu na bidu.
ja mislim da ce biti lijepi mjesec. [thumbsup]
Problem je sto si cesto u krivu…. [lol] [lol] [lol]
tigrus: ” ja mislim da ce biti lijepi mjesec. [thumbsup] ” Problem je sto si cesto u krivu…. [lol] [lol] [lol]
interesantno…
a sto sam tocno ja krivo prognozirao? [proud]
E sad, veci stali na bid jutros, sad oce li malo pomoc up vidjet cemo. Svaka cast malima koji su imali hrabrosti i branili jucer. Sutra cemo bit pametniji, jer gore bez pomoci velikih nema, ali nema ni dolje od jutrošnjeg dna ako se veliki ne iskrcavaju i ostanu na bidu.
Jesi vidio završetka. Zamalo. INA nas je spasila.
Nego mislim da smo zaustavili pad. E sad, na fondovima je da li ćemo gore, ili ne.
pa rekao si da će biti lijepo, a na dnevniku najvljuju padaline cijeli vikend [lol]
ivek beži ti iz zlata dok još možeš nešto dobiti…sutra će biti kasno kada MMF krene…[thumbsup]
Erste: Ulagači i dalje izbjegavaju mala tržišta poput hrvatskog
Recesija u SAD-u i njezino eventualno prelijevanje na svjetska tržišta dominantna su briga na koju upozoravaju analitičari Erste banke te ocjenjuju da je teško proglasiti da su tržišta središnje Europe na dnu jer će još neko vrijeme ostati volatilna. [color=blue]Hrvatsko i slovensko ocijenjena su kao “tržišta čija je vrijednost ovisna o potražnji”, prenosi mađarski Portfolio. [/color]