Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vipy: ” pa otkada su ulaze u zlato dok si u recesiji- kupujes prije, pa uvalis naivcima [bye] ” Ma to ide drugačije. Najprije kupiš tone zlata, onda uvališ Amerima recesiju, na vrhuncu počmeš lagano rasprodavati zlato a kupovati dionice i kad si 100% u dionicama Ameri izlaze iz recesije!

kada budem imao tone zlata bolit će me briga i za recesiju i za amere.

Samo za 2-3 godine? Pa to brzo prođe. Sjetite se svog 5-tog rođendana, kao da je jučer bilo.

dok si reko keks [tongue]

dove: ” Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol] ” Pa hajde ti reci sto ekipa ovdje pise!!!! I kaj je najgore oni to ozbiljno!!! [shocked][shocked][shocked] I mi se cudimo sto nam burza izgleda tako kako izgleda i kako ce uskoro izgledati! A tko ce biti kriv??? Ivek i Garfield!!! Boze moj, svasta se ovdje da procitati.

svima nam je lakše kad si i ti djelomično u dionicama [thumbsup]

neće valjda viro prvi potegnuti gore pa da nam zbrišeš. moramo se i mi malo oporaviti. evo za početak neka ADRS skoči barem na 500. [thumbsup]

moramo se i mi malo oporaviti. evo za početak neka ADRS skoči barem na 500. [thumbsup]

slažem se. ne znam da li se netko još sjeća, ali cijelu ovu korekciju je počeo ADRS. prvi vikend ove godine, formiranje vlade, odmah svi rastrube zabranu pušenja kao prvi potez vlade (zanimljivo kako su otada na to svi zaboravili) i evo u ponedjeljak adrisa na -10%, s 580 kuna.

dotada je sve izgledalo idilično. i zatim se polako proširilo na cijelo tržište.

nešto tu još uvijek smrdi, fuj

&

dove: ” Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol] Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol] Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce. ” povjerovao u sta? u ovo bezumlje? danas CROBEX 3.644,58+0,92 % i nastavit ce se tako. ekipa mice naloge s prodaje – evo ledo danas +7,14%! HT blizu 0! a ivek je zaglavio uzlatu i viru… dok viro ne dodje do 1211 imamo mira od iveka.! [wink]

Blago nama kad je tako, izgleda da je Ivek nadrljao…. [wink][lol]

mali promet.
kada bi bili na ovim razinama i grobija i volumena još par dana,
a potom potegnuli jače prema gore,
e, to već nije bullshit trap.[wink]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

mali promet. kada bi bili na ovim razinama i grobija i volumena još par dana, a potom potegnuli jače prema gore, e, to već nije bullshit trap.[wink]

kako vam ne dosadi, ovo slušamo već dva mjeseca
molite se, to uvijek pali, ali niste vjernici pa čemu sve to[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pogledajte zadnja tri naslova na business.hr-u!

Ako se i malo Crobex zazeleni,tu su!!!!!!

PBZ INVESTOR - nikad vise!

kako vam ne dosadi, ovo slušamo već dva mjeseca
molite se, to uvijek pali, ali niste vjernici pa čemu sve to[bye]

jednom će pogodit … jednom će pogodit …

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Pogledajte zadnja tri naslova na business.hr-u!

Ako se i malo Crobex zazeleni,tu su!!!!!!

Taj Business je banda plaćenika. Treba ponovo zbog njih otvoriti Goli otok.[cry]

PTKM ko ukopana. Ne bi ona preko 250, ko da tamo tuku[cry]

New Report

Close