Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nego jel ima netko link s kretanjem cijene zlata??

ima pivek.

zlato+šećer ——-“zlatni” šećer=med
ovo je bila priprema jela

medo+med—–medek[smiley][wink]
medo jede med, slasno, i postaje medek

medek + pivo—–pivek
medo se napije od tuge kad vidi što je pojeo i postane pivek.

nhf,
mašta radi svašta

[wink][cool][sealed][kiss][tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Pade zlato već 8 posto od jučer………..
http://www.goldprice.org/

[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Bull trap.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

bubašvaba koliko čujem šort to zlato već 2 mjeseca [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

pa otkada su ulaze u zlato dok si u recesiji- kupujes prije, pa uvalis naivcima
[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!?
[lol] [lol]
Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol]
Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce.

CROBEX 3.644,58 +0,92 % [thumbsup]

jel ovo promjena trenda ili kaj?

Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol] Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol] Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce.

povjerovao u sta?
u ovo bezumlje?
danas CROBEX 3.644,58+0,92 %
i nastavit ce se tako.
ekipa mice naloge s prodaje – evo ledo danas +7,14%!
HT blizu 0!
a ivek je zaglavio uzlatu i viru…
dok viro ne dodje do 1211 imamo mira od iveka.! [wink]

Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol] Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol] Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce.

kolega a što da vam kažem…trebali ste nas nekolicinu poslušati prije pola godine…sada više nema dobrih savjeta za sve one koji ostadoše u dionicama do grla[cry]

zato sada samo šale i pošalice i lagana zafrkanicja forum-doajena (barem onih koje niste do smrti kamenovali kad su vam govorili prije 6 mjeseci [thumbsup] tak da ih tu više nema)…dok sve ovo ne prođe….za 2-3 godine

uz šalu se sve lakše pregrmi [lol] [lol] [wink]

Samo za 2-3 godine? Pa to brzo prođe. Sjetite se svog 5-tog rođendana, kao da je jučer bilo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol]

Pa hajde ti reci sto ekipa ovdje pise!!!! I kaj je najgore oni to ozbiljno!!! [shocked][shocked][shocked]

I mi se cudimo sto nam burza izgleda tako kako izgleda i kako ce uskoro izgledati! A tko ce biti kriv??? Ivek i Garfield!!! Boze moj, svasta se ovdje da procitati.

skype - ivek1234

pa otkada su ulaze u zlato dok si u recesiji- kupujes prije, pa uvalis naivcima [bye]

Ma to ide drugačije.
Najprije kupiš tone zlata, onda uvališ Amerima recesiju, na vrhuncu počmeš lagano rasprodavati zlato a kupovati dionice i kad si 100% u dionicama Ameri izlaze iz recesije!

New Report

Close