nego jel ima netko link s kretanjem cijene zlata??
ima pivek.
zlato+šećer ——-“zlatni” šećer=med
ovo je bila priprema jela
medo+med—–medek[smiley][wink]
medo jede med, slasno, i postaje medek
medek + pivo—–pivek
medo se napije od tuge kad vidi što je pojeo i postane pivek.
nhf,
mašta radi svašta
[wink][cool][sealed][kiss][tongue]
[shocked][shocked][shocked][shocked][shocked][bye]
pa otkada su ulaze u zlato dok si u recesiji- kupujes prije, pa uvalis naivcima
[bye]
Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!?
[lol] [lol]
Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol]
Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce.
Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol] Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol] Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce.
povjerovao u sta?
u ovo bezumlje?
danas CROBEX 3.644,58+0,92 %
i nastavit ce se tako.
ekipa mice naloge s prodaje – evo ledo danas +7,14%!
HT blizu 0!
a ivek je zaglavio uzlatu i viru…
dok viro ne dodje do 1211 imamo mira od iveka.! [wink]
Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol] Druka za pad sam protiv svih i uspjeva u tome, cak je njegovo drukanje preslo i granice Hrvatske. [lol] Sad se jos veselite padu zlata jer ga kao ivek ima (ako ima), saberite se malo, i meni je zao sto nisam na vrijeme otvorio oci i povjerovao da je ovo moguce.
kolega a što da vam kažem…trebali ste nas nekolicinu poslušati prije pola godine…sada više nema dobrih savjeta za sve one koji ostadoše u dionicama do grla[cry]
zato sada samo šale i pošalice i lagana zafrkanicja forum-doajena (barem onih koje niste do smrti kamenovali kad su vam govorili prije 6 mjeseci [thumbsup] tak da ih tu više nema)…dok sve ovo ne prođe….za 2-3 godine
uz šalu se sve lakše pregrmi [lol] [lol] [wink]
Samo za 2-3 godine? Pa to brzo prođe. Sjetite se svog 5-tog rođendana, kao da je jučer bilo.
Nick ivek123 s avatarom garfilda je srusio trziste!? [lol] [lol]
Pa hajde ti reci sto ekipa ovdje pise!!!! I kaj je najgore oni to ozbiljno!!! [shocked][shocked][shocked]
I mi se cudimo sto nam burza izgleda tako kako izgleda i kako ce uskoro izgledati! A tko ce biti kriv??? Ivek i Garfield!!! Boze moj, svasta se ovdje da procitati.
pa otkada su ulaze u zlato dok si u recesiji- kupujes prije, pa uvalis naivcima [bye]
Ma to ide drugačije.
Najprije kupiš tone zlata, onda uvališ Amerima recesiju, na vrhuncu počmeš lagano rasprodavati zlato a kupovati dionice i kad si 100% u dionicama Ameri izlaze iz recesije!