fond300
korisnik od: 04.04.2007.
ALEUJA S INOM[pray][pray][pray]
Širi se vijest da su Sanader i Polančec dogovorili u Budimpešti nešto vrlo povoljno za INU.[thumbsup]
Lijepo za vidjet napokon [thumbsup]
Šta je šećeru da nisu i tebi roščići počeli nicati[lol] [lol] [lol]
Ja bi da viro malo skoci pa da istovarim ovu sicu od 300 kom….. Nema roscica buraz, barem ne za sada. A i dugo nije bilo bull trapa…. [lol] [lol] [lol]
Samo ako će biti trgovanje van burze, ovi koji će kupovati van burze neće imati više love da kupuju još i na burzi. Tko će onda kupovati na burzi? Ja tu ne vidim nikakvo rješenje, nek me netko ispravi ako griješim.[undecid]
pa istu tu lovu koju će kupci ugovoriti za dionice izvan burze potrošili bi na te iste dionice na burzi, samo što bi na burzi za to dobili nekih 10% više dionica jer bi toliko niža bila cijena, i srušili tržište.
povlačenje transakcija s tržišta u ovakvim uvjetima što se tiče sentimenta je sjajan potez. tržište trenutno samo zamućuje razum sudionicima.
Samo sam čekao da Business pusti neki crnjak naslov da zaustavi rast. Neznam da li su oni veći gadovi što izmišljaju članke ili su veće budale ovi koji čitaju i ravnaju se po njima.[cry]
ČARUGA: ” Šta je šećeru da nisu i tebi roščići počeli nicati[lol] [lol] [lol] ” Ja bi da viro malo skoci pa da istovarim ovu sicu od 300 kom….. Nema roscica buraz, barem ne za sada. A i dugo nije bilo bull trapa…. [lol] [lol] [lol]
hm ti govoriš o bull trapu od preko 40%? od 850 do 1210? mislim kad se ta cijena ostvari nitko se više neće ni sjećati neke korekcije a kamoli htjeti se istovariti.
http://uk.reuters.com/article/oilRpt/idUKBUD00242220080408
Hungary’s MOL says interested in INA privatisation
Tue Apr 8, 2008 12:14pm BST Email | Print | Share| Single Page| Recommend (0) [-] Text [+] Market News
Aer Lingus, United Airlines sign codeshare deal
Banque de France: no need to regulate products
UPDATE 2-GW Pharma plunges as cannabis drug trial disappoints
More Business & Investing News… BUDAPEST, April 8 (Reuters) – Hungarian oil and gas group MOL MOLB.BU said on Tuesday it was interested in the further privatisation of Croatia’s INA INA.ZA and has begun to renegotiate a shareholder deal with the Croatian government.
“At the moment the shareholder agreement between MOL and the Croatian government is being renegotiated,” MOL’s Chairman and Chief Executive Zsolt Hernadi told Reuters.
“MOL has always said that under the appropriate conditions it was interested in the privatisation of INA, should the Croatian government decide to continue the privatisation,” he added.
Hernadi spoke after a meeting between Croatian Prime Minister Ivo Sanader and Hungarian Prime Minister Ferenc Gyurcsany in Budapest.
Hungarian oil and gas group MOL holds a 25 percent stake in INA and said it would like to raise its stake to a majority.
(Reporting by Balazs Koranyi)
Riješeno pitanje braniteljskog fonda…….. Mol hoće privatizirati INU…….[thumbsup]
e sad ako bude preuzimanje INE to bi bila sjajna vjest za sve dionice podigla bi se likvidnost i [thumbsup]
eto nekakvog objašnjenja zašto netko već danima kupuje/brani INU. gledaš i ne kužiš i onda nakon nekoliko dana dođe vijest.
Vidjet ćemo danas do 16h, dali je ovo bio bull trap na kraju.
Mol hoće privatizirati INU…….[thumbsup]
I prodati OMV-u.
Ja bi da viro malo skoci pa da istovarim ovu sicu od 300 kom….. Nema roscica buraz, barem ne za sada. A i dugo nije bilo bull trapa….
Ivek, uvuci trbuh, isturi grudi prema van i podigni glavu, kao da si na počasnoj straži postrojenoj u čast dolaska novih burzovnih vjetrova, pa gromko uzvikni:
JA SAM DUGOROČNI INVESTITOR!
Vjeruj mi, bit će ti tada puno lakše!
[smiley][lol] [lol]