Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

black11: ” možda love nemaju, a i da imaju, povećavali bi vrijednost udjela, te isplaćivale veći iznos mirovincima ” mirovinci nemaju u OIF-ima više skoro ništa love.

Kolega, od kuda si izvukao ovaj info? Ako je to tocno, onda ne bi trebalo biti vecih potresa do ljeta pod uvjetom da USA ne slizne u recesiju i da napokon ne pucaju margini svaki ponedeljak.

AZ? Hvala, ne.

http://www.poslovni.hr/76087.aspx

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

otišli manageri na gablec[lol] [lol] [lol]

ili na schiwasser s obzirom da su još na skijanju [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

I meni se čini. Zaokret je vidljiv. I kupnja se popravlja.[thumbsup]

Da zaokret je vidljiv [lol]

juče su dionice koje pratim išle cca 5-7% dolje danas samo – 1,5%

Kako je stanje skroz drugačije otkako se fondovi ne ispucavaju po bidu… Doduše, svi još oprezno čekaju koji su u cashu…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ili na schiwasser s obzirom da su još na skijanju [smiley]

Po ovom dugom boravku na skijanju vidi se da su dobro zaradili prošle godine, ovo je već četvrti mjesec kako su na skijanju.

tjedan dana cca. 3000 kuna * 12 = 36.000 kuna (bez dodatnih rekvizita) samo na skijanje su potrošili po osobi

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

tjedan dana cca. 3000 kuna * 12 = 36.000 kuna (bez dodatnih rekvizita) samo na skijanje su potrošili po osobi

vidim da sam i ja trebao na dugo skijanje. puno manje bi potrošio/izgubio. [angry]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Nazad

——————————————————————————–
Galinec: Strah od gubitaka vlada Zagrebačkom burzom

“Već nekoliko trgovinskih dana pratimo potpuno neinvestitorsko ponašanje na Zagrebačkoj burzi”, komentira današnji pad Crobexa za Business.hr Josip Galinec, vlasnik konzultantske agencije TO ONE.

Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Čudan trgovinski dan. Fakat čudan…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Koja navlakuša na viro-u… sad kad neko poklopi bid…

Ja sve cekam ali nema dosta…. [undecid]

skype - ivek1234

sada ćemo se opet malo dići bar do 3800, a onda ako se veliki konačno uključe idemo up dalje ili ako ne opet blago natrag.

kad su se OIF najviše tovarili? ako je to bilo u siječnju prošle godine, sad smo došli tu negdje. očito mirovinci misle da imaju pravo i oni se tovariti po istim cijenama jer su onda bili spriječeni.

očito mirovinci misle da imaju pravo i oni se tovariti po istim cijenama jer su onda bili spriječeni.

dragi kolega (kolegica)…

ja imam osjecaj da na ovoj nasoj burzi vec dugo vremena nitko nista ne misli vec samo klikaju bezveze misem

Šta je meni ovo trebalo...

New Report

Close