Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nek drukaju. Zar misliš da ovi prodaju slušajući njih[sad]

Jel gotova rasprodaja za danas ili je marenda?

ivek123: ” asdfgh123: ” Pa mogao si jučer. Barem nije problem prodati VIRO. Stalno ima kupaca. ” Ulaz mi je na 1211 sto je po meni jos uvijek u dosegu nekog bull trapa pa eto to cekam. Necu prodavati s minusom a i nije neka kolicina ali ako dodje do ove cijene odo ja van….. ” Nećeš ti skoro van iz Vira[lol] [lol] Prvo moramo van mi koji smo kupovali na 900 i 1.000[kiss]

Last In, First Out
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Za sada je iskrcaj stao, vidjet ćemo čeka li se da se akumulira kupnja pa onda po njoj, ili je ovo naznaka promjene trenda…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

a da vecina nije podlegla pritisku i da nisu prodavali po niskim cijenama, za par mjeseci bi bili u puno boljoj situaciji.

Od kad su tebi niske cijene?
Niske cijene su vec od 18.2. kad je ono jako palo ili koji je vec datum bio.
Ili jos cak ranije.

Ma tko je jucer prodao DLKV, IPKK, VDKT, HDEL, LKPC, JNAF vec ga danas moze jeftinije kupiti.
Tako da ja ne znam sto su jeftine cijene. Ovo su jeftine danas? Vidjet cemo.

Mea parvitas.

Ima li netko na forumu , a da nema margin ?? [shocked]

…ja sam bez margina…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Ide “to” dolje ljudi .. Ide ..

Grunf : “bolje prodati prije po višoj cijeni; nego kasnije po nižoj” ..
… “bolje prije kupiti po nižoj i prodati kasnije po višoj”
[cool]

Jel gotova rasprodaja za danas ili je marenda?

Promjena smjera. Veliki nalozi na kupnjama. Čudi me što nitko ne komentira.

huck:

a da vecina nije podlegla pritisku i da nisu prodavali po niskim cijenama, za par mjeseci bi bili u puno boljoj situaciji.

Od kad su tebi niske cijene?
Niske cijene su vec od 18.2. kad je ono jako palo ili koji je vec datum bio.
Ili jos cak ranije.

Ma tko je jucer prodao DLKV, IPKK, VDKT, HDEL, LKPC, JNAF vec ga danas moze jeftinije kupiti.
Tako da ja ne znam sto su jeftine cijene. Ovo su jeftine danas? Vidjet cemo.

Dalekovod je bio jeftin i po 1950 kn, s obziro koliko ima poslova +TLM + Aluminij.

možda love nemaju, a i da imaju, povećavali bi vrijednost udjela, te isplaćivale veći iznos mirovincima

mirovinci nemaju u OIF-ima više skoro ništa love.

Last In, First Out [lol]

Last Gin, first In!
a onaj prvi što se napija, već se otriznija kad je počela “rasprodaja”[tongue][wink][cool][kiss]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Izgleda da je proljetna rasprodaja pri kraju.Sad smo svi u kratkim rukavima.[lol] [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close