Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dan je još mlad,pitanje u šta će se ovo izroditi.
Slabašna odbrana na VIRO,a ni prodaja se baš ne trudi za sada jako rušiti.
Marginaši od jučer su na obradi u bankama,gužva je koliko čujem,imaju 24 h vremena riješiti svoj problem.[cry]
Postavio sam se na 80x , pa ako nešto uleti svaka čast marginaškom brokeru.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

NOVO: ZSEMobile – program za pracenje cijena dionica na mobitelima.

Posjetite http://www.zsemobile.com

Ima li netko na forumu , a da nema margin ?? [shocked]

Naravno ! Ja nemam ( trenutno ) ali ako se nastavi prema dole krećem i ja u margin kredit.

_Mrzljak_: ” Ima li netko na forumu , a da nema margin ?? [shocked] ” Naravno ! Ja nemam ( trenutno ) ali ako se nastavi prema dole krećem i ja u margin kredit.

Samo oprezno kolega,lako se prevariti u današnje vrijeme.[sad]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Uff dobro je ..
mislio sam da je cijela Hr u marginu .. dobro je ima još pametnih ..
ovo je “Up” signal ; idemo prema gore sljedećih dana ..[proud]

Dan je još mlad,pitanje u šta će se ovo izroditi. Slabašna odbrana na VIRO,a ni prodaja se baš ne trudi za sada jako rušiti. Marginaši od jučer su na obradi u bankama,gužva je koliko čujem,imaju 24 h vremena do sutra riješiti svoj problem.[cry] Postavio sam se na 80x , pa ako nešto uleti svaka čast marginaškom brokeru.

Zapravo su i jednim dijelom srušili burzu ljudi koji su dizali kredite za dionice, a margin callovi su
se obrušavali na ovako i onako jadnu prodaju.[undecid]
LEDO ide dole pomoću fondova. Ipak je ja mislim jedini koji i dan danas ima 100% rasta u godini dana.
Crobex -0,97%
ZVZD također. Bila na ATH od 19 k kuna, sad ju ruše ispod 8k kuna.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Uff dobro je .. mislio sam da je cijela Hr u marginu .. dobro je ima još pametnih .. ovo je “Up” signal ; idemo prema gore sljedećih dana ..[proud]

Bilo nas je puno,puno više ali…[bye]

nemam margina…izašao iz svih u rujunu prošle godine [thumbsup]
vidio crne oblake na horizontu i uteko…
jedna od boljih odluka, jer ovo je nakon toga bila oluja svih oluja [bye]

Fini pad na Ledu – 4,18 % sa izgledom na daljni pad.[bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

http://www.poslovni.hr/76076.aspx

evo što po mojoj procjeni ruši sada burzu!

ode lovica [bye] pa pa lovica[bye][bye]

Na HT-u probijena obrana na 310. Već 2,3 miliona prometa u 40 minuta.

Na HT-u probijena obrana na 310. Već 2,3 miliona prometa u 40 minuta.

da ekipa je sigurno gledala dnevnik ; i čula “dijonice i dalje padaju” ..
i požurili i oni da im ne padnu još ..

New Report

Close