mile1984:
”
naši vrli fond menadžeri nemaju kome prodati srpske dionice, već prodaju hrvatske i to znatno ispod fer cijene!!!!!!![bye][bye][bye]
”
nit su oni fond menadžderi nit su oni hrvatski
ma šta god vi rekli o tome[bye]
Popušili priču o dolasku Ruskog kapitala na Srpsko tržište …..[lol] [lol] u stvari nije smišno [lol]
oovo nije loše
Ajd danas prodajte svi koji to namjeravaju pa da padnemo na 3200,da više završimo ovu dramu.
[undecid]
Možda,ako ne ide to i niže.
Upravo sam krenio razrezati madrac pa da ulupam to još keša sljedečih tjedan dana,pa kud puklo da puklo.
Ili pukovnik ili pokojnik.[thumbsup]
Ajd danas prodajte svi koji to namjeravaju pa da padnemo na 3200,da više završimo ovu dramu. [undecid] Možda,ako ne ide to i niže. Upravo sam krenio razrezati madrac pa da ulupam to još keša sljedečih tjedan dana,pa kud puklo da puklo. Ili pukovnik ili pokojnik.[thumbsup]
Mislim da ima puno ljudi koji su u kešu ali na rubu margina…pa se ne usude još uletavati…jel tako??
Ja sam taj[thumbsup]
Ma gledam ovaj skriveni nalog na kupnji HT na 310 kn izgleda da kupuje 10000 komada ali ga prodaju ko da je smak svijeta
ZADNJI UPIT: 08.04. u 10:08
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 22 70,97%
Broj dionica u porastu 9 29,03%
Mislim da fondovi još guraju dolje na nekim dionicama.[embarass]
Slevenci -1,55%, Belex ide prema najnižoj postignutoj prije mjesec dana. -0,3%
Bare: ” Ajd danas prodajte svi koji to namjeravaju pa da padnemo na 3200,da više završimo ovu dramu. [undecid] Možda,ako ne ide to i niže. Upravo sam krenio razrezati madrac pa da ulupam to još keša sljedečih tjedan dana,pa kud puklo da puklo. Ili pukovnik ili pokojnik.[thumbsup] ” Mislim da ima puno ljudi koji su u kešu ali na rubu margina…pa se ne usude još uletavati…jel tako?? Ja sam taj[thumbsup]
Jutros sam nabacio malo dionica na margin,pao mi je na 189 % ,pa rekoh da na vrijeme reagiram da me sutra ne nazove moj najdraži bankar na kavicu.[lol]
A keš mi je u transakciji ,čekam potvrdu brokera da im je na računu.[thumbsup]
Bezveze fondovi spašavaju ono što svejedno ne budu uspjeli, Inu i HT. Za te novce su mogli spasiti cijelu burzu a na Ini i HT-u i ovak nitko ne gubi, svi su još u plusu.
Ima li netko na forumu , a da nema margin ?? [shocked]
ja nemam margin,cista lova,oprana preko dionica[rolleyes]
Ima li netko na forumu , a da nema margin ?? [shocked]
Ima