Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

O toj cijeni za viro možes razmišljati tek nakon objave potpisivanja ugovora s coca colom ili udruživanja s ipkk. Zasad niš od te cijene nažalost.

asdfgh123:

Pa mogao si jučer. Barem nije problem prodati VIRO. Stalno ima kupaca.

Ulaz mi je na 1211 sto je po meni jos uvijek u dosegu nekog bull trapa pa eto to cekam. Necu prodavati s minusom a i nije neka kolicina ali ako dodje do ove cijene odo ja van…..

Nećeš ti skoro van iz Vira[lol] [lol]

Prvo moramo van mi koji smo kupovali na 900 i 1.000[kiss]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Ako dođe do te cijene ostade ti unutra pa ćeš onda drukati kako to vrijedi duplo više.

asdfgh123: ” Pa mogao si jučer. Barem nije problem prodati VIRO. Stalno ima kupaca. ” Ulaz mi je na 1211 sto je po meni jos uvijek u dosegu nekog bull trapa pa eto to cekam. Necu prodavati s minusom a i nije neka kolicina ali ako dodje do ove cijene odo ja van…..

Teško. Onoga dana kada budemo VIRO gledali na toj cijeni, nadam se da to neće biti posljedica bull trapa.

na bidu se pomalo povlače gornji nalozi kod nekih dionica , neće valjda opet ….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Promotrite sjenke i volumene trgovanja i vidjet ćete da nam slijedi još nekoliko dana kao ovaj jučer.
Margini se od jučer upalili. Ne znam.
Koliko ja vidim, fondovi nisu pojačali kupnju na niti jednoj dionici.
Oni uvijek nakrcaju prodaju kad se upali crveno svjetlo. I nakon toga kad obrane cjenu, maknu naloge.
Fali para??!!

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ako dođe do te cijene ostade ti unutra pa ćeš onda drukati kako to vrijedi duplo više.

I ja mislim. Iznos od 1211 će mu biti prolazna stanica.
Nego Ivek, da ti nadokupiš danas po nižoj cijeni (i ja sam u Viru pa neću navlačit, hehe) i popraviš prosjek?!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

asdfgh123: ” Pa mogao si jučer. Barem nije problem prodati VIRO. Stalno ima kupaca. ” Ulaz mi je na 1211 sto je po meni jos uvijek u dosegu nekog bull trapa pa eto to cekam. Necu prodavati s minusom a i nije neka kolicina ali ako dodje do ove cijene odo ja van…..

Da se vratimo na jučerašnji dan i INU…
Evo nešto super novo….NIOC strikes oil exploration deal with Croatia’s INA
Linkovi su ti često totalno promašeni, ali je bitnoda su ZA tvoju stvar.

Novi Nacrt Zakona o tržištu kapitala , i trgovine vrijednosnim papirima, je u tijeku izrade. NEMA JOŠ
GOTOVOG NACRTA ( rado bi ga usporedila sa sadašnjim , pa da vidim gdje kome gori! /

Do kraja 6.mjeseca ove godine bit će spreman !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Europa u dubokom crvenom. A valjda iskrcavanje za onih par dana u zelenom.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

naši vrli fond menadžeri nemaju kome prodati srpske dionice, već prodaju hrvatske i to znatno ispod fer cijene!!!!!!![bye][bye][bye]

nit su oni fond menadžderi nit su oni hrvatski
ma šta god vi rekli o tome[bye]

Postanite Eu-robovi

Neće ovdje još dugo bit oporavka…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close