MISLIM DA SMO DANAS U PLUSU[thumbsup]
Iskreno se nadam. Htio bih iskrcati Viro….. [thumbsup]
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,4,8,erste_hanfa,115121.jl
Ne znam cemu panika..?[thumbsup]
domus: ” MISLIM DA SMO DANAS U PLUSU[thumbsup] ” Iskreno se nadam. Htio bih iskrcati Viro….. [thumbsup]
Pa mogao si jučer. Barem nije problem prodati VIRO. Stalno ima kupaca.
Od danas smo najgori indeks na svijetu, s padom u ovoj godini od 30,7% s prosječnim p/e 19,8, srpski belex je pao 26,3% i ima p/e. Jedini razlog zašto on dalje ne pada je zbog toga što tamo kupaca uopće nema pa naši vrli fond menadžeri nemaju kome prodati srpske dionice, već prodaju hrvatske i to znatno ispod fer cijene!!!!!!![bye][bye][bye]
Veliki nalozi su ostali na bidu od jučer. Mislim da će biti indikativno ako ostanu tu gdje jesu (a ne NESTANU netragom kao proteklih tjedana) jer to bi značilo da onaj odnosno oni koji su ih postavili stvarno i misle kupiti dionice po tim cijenama, a da ti nalozi nisu tu postavljeni tek radi jučerašnjeg friziranja indexa za današnju daljnju rasprodaju…
asdfgh123
korisnik od: 02.10.2006.
ivek123:
” domus: ” MISLIM DA SMO DANAS U PLUSUthumbsup ” Iskreno se nadam. Htio bih iskrcati Viro….. thumbsup
”
Mislim da danas na početku trgovanja i dalje minusi na Konzumu, Ledu, Zvijezdi, Belju, Tisku….
domus: ” MISLIM DA SMO DANAS U PLUSU[thumbsup] ” Iskreno se nadam. Htio bih iskrcati Viro….. [thumbsup]
Dakle, opet dolje……???
Ulaz mi je na 1211 sto je po meni jos uvijek u dosegu nekog bull trapa pa eto to cekam. Necu prodavati s minusom a i nije neka kolicina ali ako dodje do ove cijene odo ja van…..
http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,4,8,erste_hanfa,115121.jl
Ne znam cemu panika..?[thumbsup]
da da naravno da smo u plusu “danas”, a i da je danas plus što to znači u odnosu na gubitak od nazad 3 mj, dok se ne riješimo braniteljskog stiska ništa od rasta ,a onda poslije bi se dalo razmišljati o rastu, jedino ako nas ne zakači i hipotekarna kriza , ljudi sve više nemaju za plačati rate za stanove a novi se rade ko ludi, zaključite scenario sami…[bye]
ivek123: ” Iskreno se nadam. Htio bih iskrcati Viro…..
“Pa mogao si jučer. Barem nije problem prodati VIRO. Stalno ima kupaca.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ivek, Ivek…
I točno se dešava ono najgore što sam predvidio. Skidaju se jučerašnji nalozi sa bida…
Ulaz mi je na 1211 sto je po meni jos uvijek u dosegu nekog bull trapa pa eto to cekam. Necu prodavati s minusom a i nije neka kolicina ali ako dodje do ove cijene odo ja van…..