Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U sutrašnjem Jutarnjem :

1.Dogovoreno između Hanfe,Erstea,Vlade da ce se direktno sa blok transakcijama prodavati BF i nikako preko burze.
2. Da nece biti nikakvog povlaćenja sredstava i rušenja drugih dionica-govori Samodol
3. Da nitko nece znati koliko ima zahtjeva i da je novac spreman

Uz togovori da je današnji pad uzrokovali margin call.

Mislim da je bilo dosta,da više nikome ne odgovara i nadam se da sutra idemo gore.

Pa naravno, to sam i napisao u svom zadnjem postu, zapitajtwe se malo, pa kome odgovara negativno ozračje na tržištu kapitala, a kamoli drastičnije negativno.
Pa, sam premijer se odredio prema slobodnom tržištu kapitala, a ovo je bio zadnji krug korekcije u Hrvata, sad će te imati priliku vidjeti kako se to ide gore, on the wings of American Eagle![wink]

U sutrašnjem Jutarnjem : 1.Dogovoreno između Hanfe,Erstea,Vlade da ce se direktno sa blok transakcijama prodavati BF i nikako preko burze. 2. Da nece biti nikakvog povlaćenja sredstava i rušenja drugih dionica-govori Samodol 3. Da nitko nece znati koliko ima zahtjeva i da je novac spreman Uz togovori da je današnji pad uzrokovali margin call. Mislim da je bilo dosta,da više nikome ne odgovara i nadam se da sutra idemo gore.

A kome će prodavati???
Kako će kupac do keša???
Kako god okreneš, dolazi ogromna količina dionica na ASK, a zna se što to znači.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

cazo22:

Nagađam,od fonda branitelja neće ostat kamen na kamenu.Kad vide ove cijene i trend,adio[bye]

Fond branitelja nikad nije ni bio niti će biti problem. Problem je vrlo ograničeni kapacitet u glavi

…ako ovako nastavi…isplatit će sve branitelje samo od HT dividende…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Čestitke kolegi “golubov”. No, ja sam optimist. Bit će uskoro bolje.

...biti najbrži čovijek na svijetu...

budd: ” Ja želim da dignete glas protiv pljačke i da se razljutite. Kad počnete govoriti da su vas zasluženo opljačkali, ” hmm .. može odgovor na par pitanja : 1. tko je opljačkao ? 2. kako je to napravio ? ako nisi prodao dionice , nitko te nije opljačkao , imaš ono što si i kupio .. a budući je ovih dana “sonder angebote” , mogao si samo podebljati broj dioničica po (za godinu dvije) smiješnim cijenama .. dakle “sve je super sve je za pet kad si muško i voliš nogomet” ..

tko je opljačkao?
fondovi, odnosno oni koji ih vode. a možda su oni samo nečiji pijuni.
kako?
zamisli da imaš puuno TUĐIH novaca i da ti se svaki mjesec slijeva značajna količina novih TUĐIH novaca (to je bila situacija u OIF-ovima prošle godine). e sad, određena količina mutikaša i pokvarenjaka si je sasvim sigurno postavila pitanje kako barem dio toga preliti u svoj džep, ili džepove svoje rodbine… tj., kako od TUĐEG napravitri SVOJE. kako je to najlakše legalno napraviti? pa tako da za tuđi cash kupiš skupe dionice, po nerealnim cijenama. znači, daš taj tuđi cash za nešto što je tvoje, tj otkupiš od sebe i svojih dionice po 100-200% višim cijenama nego što je legalno… i sve čisto!!! oni koji su imali cash, sad imaju dionice, a neki sad imaju cash.
eto tako.
pozdrav

A ako nisi muško i ne voliš nogomet? Što onda? Ipak trebamo se razljutiti i prosvjedovati protiv regulatora tržišta kapitala koji neprestano smišljaju kako da legalno opljačkaju male investitore.

boss nema *išu!
[tongue]
nhf
bolje bez *iše nego *uda.
ali i bez *iše, loše ti se piše[tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

boss ne bi trebala imati *uda. o *iši bi se dalo razgovarati. [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ponavljam;naslov – Utvrđen plan za obranu tržišta.
Dionice iz BF ce se prodavati iskljucivo van burze sa blok transakcijama i ugovorima sa Erste.
Dividenda od HT i INE donijela je u fond 180 mil kn i to je dosta da se isplati 8% iz BF.!!!!!!!!!!!!!!!
Pametnom dosta,

Sjajna vijest[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

Da, zaboravio na dividendu[embarass], to će sigurno ublažiti udarac.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Sami dogovor između Samodola i ekipe govori da je ta koncepcija sa BF u startu smišljena kao neka sofosticirana prevara. Ako su trebali braniteljima nekaj davati zašto im to nisu dali u kešu pa neka si oni kupuju šta hoće a ne da od burze prave socijalnu ustanovu? I još su nas koji smo kupovali za svoju lovu doveli u gabulu.
Savjet braniteljima: čuvajte se jer će Vas po stoti put ošišati ko ovce!

who dares, wins

New Report

Close