US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 7 12:53pm † Change %Change Level
Dow +115.29 +0.91% 12,724.71
NASDAQ +17.76 +0.75% 2,388.74
S&P +15.36 +1.12% 1,385.76
DJ Wilshire 5000 +151.58 +1.10% 13,975.38
Russell 2000 +5.86 +0.82% 719.59
Philadelphia Semiconductor +5.79 +1.57% 374.86
Dow Transports +54.88 +1.10% 5,031.27
Dow Utilities +2.04 +0.41% 500.33
NYSE Composite +111.04 +1.21% 9,268.57
AMEX Composite +14.65 +0.65% 2,280.67
Morningstar Index +33.82 +1.01% 3,371.20
Jazovka[lol]
eh ivek, da, hrvatska je poznata po tome kako joj se rast teemlji na bezbrojnim greenfield investicijama i automobilskim tvornicama koje se otvaraju tjednim ritmom.
tko će se iz hrvatske seliti u mongoliju, ferrari? [lol] [lol] [lol] [lol]
Bio ja na HTV-u prije dva sata, Mario Gatara sa SeeBiz-a.
Rekao je da ljudi u ponici povlače novce, a nakon ovoga danas još i više.
Istaknuo je, da je to poznato kod mladih tržišta da puno naraste u kratkom periodu, i zatim jako padne.
Nije spominjao fondove.
Gatara nije ništa lagao samo što je (namjerno ili nenamjerno) izostavio što se događa s mladim tržištiem nakon kaj “jako padne” [smiley].
jel zna netko tko je NT u jutarnjem?
evo opet fini komentar današnjeg trgovanja:
“I dalje objašnjenja za ovakvo ponašanje ulagača praktično nema, jer su poslovni rezultati pretežno bolji nego što su bili pred godinu dana, no primjetno odsustvo institucionalnih ulagača ponovo otvara pitanje njihovog narušenog odnosa s Hanfom i Samodolom i radi li se ovdje o pokazivanju mišića.”
što je varijacija na komentar od petka:
“Kada to ne bi bilo zločesto i ironično, reklo bi se da se institucionalni ulagači dure na Samodola koji im je podijelio packe zbog ponašanja u siječnju pa sada jednostavno bojkotiraju trgovinu, pokušavajući dokazati tko zna što i tko zna kome.”
mala bara puno krokodila
ja čekam otvaranje kosovske burze
tamo će biti lude zarade[smiley]
svi žele keš… ko ga ima taj je kralj… ko ga nema, taj ga sanja… NHF
Ma još nije kralj. Eno ga Ivek pun k’o škatula šibica pa kupio viro i sad na gubitku. Kralj je onaj tko u ovim okolnostima umije ‘jahati na valovima’, ali i onaj tko može približno detektirati dno.
Mislim da i ukrcavanje u HT zbog skore isplate dividende bude dodatno spustilo Crobey, ako već nije?
Nego, kolega Febo, kako ide ona rima iz potpisa (wiskey nije bio loš, ima ga još) to mi je super…[lol] [lol] [lol] [lol]
ide ovako…..: “ne, ne , nema problema dan je bio loš ,Whiskija ima još…”
[smiley]
Ne želim od vas tugovanje ili naricanje. Želim revolt. Revolt što više ljudi.
Ovaj bunt ne bi bio dopušten zbog toga što nas je malo, svega 400 000 ulagača. To nije velik broj pa ako nas sve i izvaraju nije neka šteta. Meni se čini da je đabe Sanader skidao gaće pred Bushom jer nam Bush ništa ne pomaže.
ide ovako…..:
“ne, ne , nema problema dan je bio loš ,Whiskija ima još…“[smiley]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol] [lol]
ili febo, stavi modificirani dojučerašnji potpis:
i piti,piti, piti ću i na purka sličit ću—
“Kada to ne bi bilo zločesto i ironično, reklo bi se da se institucionalni ulagači dure na Samodola koji im je podijelio packe zbog ponašanja u siječnju pa sada jednostavno bojkotiraju trgovinu, pokušavajući dokazati tko zna što i tko zna kome.”
Samodol treba hitno dokazati ono što svi znamo i oduzeti licencu na određeno vrijeme određenim fondovima pa ćeš vidjeti onda panike ali kod njih.[bye]
Samodol treba hitno dokazati ono što svi znamo i oduzeti licencu na određeno vrijeme određenim fondovima pa ćeš vidjeti onda panike ali kod njih.[bye]
može samo pjevat “drugi puta ću pametnijeeeeeeeeeeeee”