Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budd:

Ne želim od vas tugovanje ili naricanje. Želim revolt. Revolt što više ljudi.

You woke up this morning
Got yourself a gun

Me too!!

you think your special you do, i can see it in your eyes

Krivo razmišljate. Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka. Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne). Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

ok. to je točno, zna se tko je tu krivac. strane banke, i njihovi mirovinci. a mi smo krivi u smislu da smo im labavim zakonima omogućili da rade gluposti, tj. nismo onemogućili pljačku.
tako će nam bit i u EU. ako ne budemo dovoljno pametni da se zaštitimo od krađe.

Krivo razmišljate.

Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka.

Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne).

Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

Budd ohladi malo. Bilo bi ti bolje da malo više uključiš razum, a malo manje emocije [wink].

You either do it right or you get eliminated!

ZSE se ponaša ko supernova, prvo smo rasli ko blesavi, pa se sad urušavamo sami u sebe i onda ćemo eksplditat u 3pm, na kraju će ostat samo crna rupa[lol] [lol] [lol] [lol]

&

Sve je OK čemu panika, ovo danas je vrlo dobar znak, znači treba se lagano pripremati za 14.4. a ne da taj dan dočekamo nepripremljeni. Znači pripremamo se za najgore, a bude li bolje… sjelo ko budali šamar…

blade:

ZSE se ponaša ko supernova, prvo smo rasli ko blesavi, pa se sad urušavamo sami u sebe i onda ćemo eksplditat u 3pm, na kraju će ostat samo crna rupa[lol] [lol] [lol] [lol]

prije toga bijeli patuljak.
koji će ući u crnu rupu[tongue]

bijeli patuljak – tu smo sad negdje
sad sljedi urušavanje ako pod hitno netko veći ne počne kupovat[undecid][undecid][undecid]

&

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

pogledajte stanje brodara vani , jucer sam slao stanja stranih indexa a ZSE izgleda prati strance samo kada je sve crno a kad je sunce vani kod nas nema pomaka …

za ne vjerovati .

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

Krivo razmišljate. Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka. Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne). Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

nitko nije kriv sto se neki osjecaju opljackani… sami su si krvi za to… htjeli su kruha bez motike i sada nose gaće na štapu… to uvjek tako bude a bit ce i u buducnosti… ulazite u znanje i niko vas nece moc pljackat…[thumbsup]

je li…?
a nisi se bunio prošle godine u ovo vrijeme kad ti je portfelj rastao po dvoznamenkastoj stopi mjesečno.
nisi li bio ljut na mjerodavne institucije kad su tvoje miljenice svakodnevno zavšavale u gornjoj blokadi.
s podsmijehom si gledao na one koji trejdaju uz prinos od 30-ak posto kroz 1-2 mjeseca..
sad si ljut što nisi na vrijeme sve rasprodao…
ako ti je lakše, nisam niti ja…
a znaš zašto?
jer sam bio pohlepan…
može to još up, up, up…
kad vam je Kardum govorio da su dionice rizično ulaganje
kad je To-One dioničke fondove označavao rizičnim,
a tek one koji ulažu u Emerging Markets poput našeg jako rizičnim
tad si se smijao…
e, pa lega niti tebi niti meni nije nitko kriv
ni HANFA
ni Burza
ni OIF-ovi
ni OMF-ovi
već pohlepa
Sam svoj kreten.
Amen
[sad]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

panika je jedan od mehanizama koji je (međuostalim) omogučio čovjeku(nekima) da evoluira do dan danas.
u ovom našem kontekstu neki bi rekli “stop loss”…a superegosapiensa koji ju je potiskivao doveo do izumiranja

@ febo
[thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Febo, slažem se s tobom,. Niko nam nije kriv

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close