Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zato da proda..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Piše u Večernjem da nema razloga za pad, osim lošeg razpoloženja ulagača. Puno ljudi se je uplašilo. Šteta što se nikad neče vratit na burzo, pa če tako povratak prema ATH trajati duže. ( jako dugo)[undecid][sad]

Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca. I to je jedina istina

Baš to sam i ja pomislio nedavno. Međutim ne možemo mijenjati karakter, možda smo previše smireni za ovo naše tržište, ja unatoč svemu nisam očekivao ovakve provale panike, straha i iracionalnosti na našoj burzi i munjevito prepolovljenja vrijednosti većine dionica. Kako bilo da bilo proći će puno vremena dok se ne vratimo na ATH.

Slobodna procjena: u ponedjeljak CROBEX na oko -5,-6%. Pošto je cijeli tjedan padalo, a danas ponajviše, vjerojatno će se okinuli preostali marginaši koji će se u ponedjeljak trebati rješavati zaostataka.

Drago bi mi bilo da se varam…

Od srijede lagani up ili letargija. Tjedni pad oko -1.5%.

Sljedeći tjedan opet pad. Nadam se zadnji.

A onda uskoro praznik rada i svi na grah… [thumbsup]

[cry]

nema predaje!!!!!!!

tigrus: ” sutra rast! ” Jesi siguran? Ako jesi – zasto?

nisam siguran, ali se nadam!
ovo sve nema smisla pa se nadam da ce razum napokon pobijediti…
eto.

ok,ok – danas strmi pad, panika… nakon ovakvih potopa bi u pravilu trebao slijediti oporavak.
cvrste dionice (HT,VERN) nisu znatno pale i to je dokaz da investitori nisu potpuno izgubili povjerenje u ZSE.
mozda se sutra i makne ekipa sa prodaje a onda ce se sa malim prometom moci ostvriti porast vrijednosti…[thumbsup][thumbsup]

evo malo brojki, minusi idexa u regiji od ath (iako ath nista ne znaci), % su cca:

blse-60% sase-57% moste-53% belex-51% nex-49% mbi10-37% crobex-33%

s ovakvim brojkama tesko je ne biti bullish.

Krivo razmišljate.

Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka.

Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne).

Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ne želim od vas tugovanje ili naricanje. Želim revolt. Revolt što više ljudi.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Krivo razmišljate. Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka. Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne). Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

tko te konkretno opljackao i a sto bi ti konkretno napravio?

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Ne želim od vas tugovanje ili naricanje. Želim revolt. Revolt što više ljudi.

You woke up this morning
Got yourself a gun

No respect

Krivo razmišljate.

Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka.

Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne).

Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

Ako smatrate činjenicu da burza pada pljačkom – tu se ne slažemo, onda bi se moglo reći kad je rasla da je netko dijelio novac. No, slažem se da su neki(možda većina) aspekti i rasta ali više pada umjetni, (zlo)namjerni,nepošteni,nelegalni…… A i problem i je u tome što ne znamo točno tko i zašto, mnogi prozivani su u početku imali opipljivu korist al je i njima situacija sad izmakla kontroli.

fundamentalist

budd:

Krivo razmišljate. Ovo je pljačka. Pljačka osobne imovine. A ja ne volim kad me netko pljačka. Ako me netko opljačka, a ja znam tko je to, onda se svašta može dogoditi. Na pljačku treba reagirati. Čini mi se da vas vrlo malo reagira, a kradu vam na tisuće kuna iz džepa svaki dan (bez obzira prodajete li ili ne). Prijatelji dragi, reagirati moramo, dosta je pljačkanja malih ulagača!

tko te konkretno opljackao i a sto bi ti konkretno napravio?

OMF i Hanfa,podici tuzbu za manipuliranjem trzista[angry]

moja sreca je sto imam 8 paketa HT-a koje nisam rasprodao i utukao na visim razinama.Mogu pola portfelja cca 200k izvuci a da gubim svega 8-10k kuna.Nazalost i ja sam jedan od onih budala ne panicara i ostao unutra sa svime da bi sredinom 5. mj. morao vaditi pola portfelja.Nada umire zadnja[bye]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close