Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi, ja ću ubrzo potpisati predaju. Sav sam na marginima i izdržaću još samo malo bez prodaje. Bojim se da će ovaj pad trajati dok traje zadnji margin. Nakon toga ostaće par najvećih fondova, a hrpa optimista čiji portfelj se temelji na kreditima, hrpa malih fondova i ostalih optimista bit će zbrisana. Nakon toga će ovi veliki nastaviti s velikim prinosima. Još se nadam nekom čudu, ali ako svjetski poremećaj dadne dodatni impuls ovim crnim prognozama idemo ravno do dna. Pozdravlja Vas onaj koji gine!

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

zmrklic: ” vlad1111: ” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna. ” Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit [lol] ” svaka cast! a koju si branio?

Ja 5% u plusu na kraju dana
[lol]

Necu jos otkrit [proud]

Ljudi, ja ću ubrzo potpisati predaju. Sav sam na marginima i izdržaću još samo malo bez prodaje. Bojim se da će ovaj pad trajati dok traje zadnji margin. Nakon toga ostaće par najvećih fondova, a hrpa optimista čiji portfelj se temelji na kreditima, hrpa malih fondova i ostalih optimista bit će zbrisana. Nakon toga će ovi veliki nastaviti s velikim prinosima. Još se nadam nekom čudu, ali ako svjetski poremećaj dadne dodatni impuls ovim crnim prognozama idemo ravno do dna. Pozdravlja Vas onaj koji gine!

ajde jos nije gotovo!!
mora se okrenuti trend! vidis da nema iveka…
to je dobar znak!

Odraz današnjeg stanja na ZSE je vjerojatno uvjetovan činjenicom, da je danas pušten u pogon akcelerator čestica u Švicarskoj, tj. mogućnost nastanka crne rupe i mogoćih posljedica vezano uz isti, u uvjetima kada su sva tržišta kapitala stabilna, ovo jedino preostaje kao logičano objašnjenje.[wink]

zmrklic: ” vlad1111: ” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna. ” Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit [lol] ” hehe… koju frende ..? i ja sam jednu .. i još sam u obrani …

gotovo je…
burza se zatvara u 4…
mozes se opustiti! [wink]

ne daj se ! ima i tu raznih još mogućnosti ..
ako se približiš call-u , prodaj neke najlikvidnije dionice , pa djelomično zatvori margin kredit .. a u ostalom dijelu ostani unutra , i imaj uvjek barem 20 % keša , uvjek ..

ako sad nije najgore vrijeme za prodati neznam kad je ..

Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca.

I to je jedina istina

[thumbsup]

No respect

danas 97 milja prometa…
to je puno!
sutra rast!

Mislim da je glavni razlog pada vrijednosti dionica što veliki (fondovi) očekuju rasprodaju udjela BF pa uredno prodaju svoje likvidne dionice kako bi mogli spremno dočekati “rasprodaju” HT-a i INE iz BF-a. No,možemo to gledati i s optimističnijeg stajališta,što ako su se precijenili i ne dođe do rasprodaje udjela BF?Tada će zasigurno morati novac koji su dobili i vratiti na tržište. Tako da ja iskreno smatram da 12.04. neće biti dan D jer će se nakon tog dana, a nakon što fondovi uvide da prodaja branitelja i nije tako jaka kao što su mislili biti dan D u pozitivnom smislu, odnosno vrijeme kad će ovo “umjetno” rušenje prestati i kad će konačno prave dionice zasluženo doći na svoje

budd:

Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca.

I to je jedina istina

[thumbsup]

Da ali vi bi se vrlo vjerojatno vratili i na 15 % od cijene nakon koje ste panično izašli, ako ne tad onda na 30%, a oni paničari što su kupovali kad je sve bilo ath, pa izašli na 20 % minusa ne vraćaju se ni sad….

fundamentalist

sutra rast!

Jesi siguran? Ako jesi – zasto?

skype - ivek1234

http://business.hr/Default2.aspx?ref=topread&ArticleID=5ffe17f6-29c0-4bf7-94fd-5cd688da53e5

ZSE: Potop Crobexa

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

New Report

Close