Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca. I to je jedina istina

tko je mogao ovo predpostaviti??
vidis da se i Ivek smirio…
opalilo ga po dzepu pa sam vise ne zaziva katastrofu.
sad mozemo samo cekati i cekati i cekati…
ili natjerati ekipu na maknu naloge s prodaje!

ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih.
npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna.
a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

I Agrokor zavrsio u banani…

http://www.eportfelj.com

Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca. I to je jedina istina

a da su svi prodali na 5300 i pričekali i svi kupili ponovo na 2500 .. svi bi bili u plusu jedno 100 % ..
a tko bi bio u dionicama u međuvremenu ? nitko ..

ne mogu svi biti špekulanti i špekulirati .. a izgleda da su sad uglavnom špekulanti na burzi ..
gledaju graf cijena i kažu ovdje je trebalo kupiti a ovjdje prodati ; hmm.. “ma hajde što ne kažeš” ..

vidjeti ćemo na kraju tko će bolje proći .. za 12-18 mjeseci ..

ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna je 3 mlrd kuna kupovne moći. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno mogu manje.

Tko će sutra zaustaviti silne margin callove?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu.

Sta je tebi ? Zeleni ? -2.74 sa prodajom koja ubija svaku kupnju,

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna.

Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit
[lol]

upravo na htv gatara objašnjava pad grobexa.

Kolko smo na kraju krivi?

vlad1111: ” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna. ” Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit [lol]

svaka cast!
a koju si branio?

vlad1111: ” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna. ” Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit [lol]

hehe… koju frende ..?

i ja sam jednu .. i još sam u obrani …

vlad1111:
” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna.

ovo mi je malo kao “proleteri svih zemalja ujedinite se!” [wink]
mislim da je lakse postici da se ekipu makne s prodaje, iako ni ta idae nije losa…
ali ja nemam love, 100% u dionicama, inace bi pomogao.. [smiley]

New Report

Close