Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca. I to je jedina istina
tko je mogao ovo predpostaviti??
vidis da se i Ivek smirio…
opalilo ga po dzepu pa sam vise ne zaziva katastrofu.
sad mozemo samo cekati i cekati i cekati…
ili natjerati ekipu na maknu naloge s prodaje!
ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih.
npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna.
a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna.
Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca. I to je jedina istina
a da su svi prodali na 5300 i pričekali i svi kupili ponovo na 2500 .. svi bi bili u plusu jedno 100 % ..
a tko bi bio u dionicama u međuvremenu ? nitko ..
ne mogu svi biti špekulanti i špekulirati .. a izgleda da su sad uglavnom špekulanti na burzi ..
gledaju graf cijena i kažu ovdje je trebalo kupiti a ovjdje prodati ; hmm.. “ma hajde što ne kažeš” ..
vidjeti ćemo na kraju tko će bolje proći .. za 12-18 mjeseci ..
ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna je 3 mlrd kuna kupovne moći. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno mogu manje.
Tko će sutra zaustaviti silne margin callove?
Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu.
Sta je tebi ? Zeleni ? -2.74 sa prodajom koja ubija svaku kupnju,
ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna.
Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit
[lol]
vlad1111: ” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna. ” Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit [lol]
svaka cast!
a koju si branio?
vlad1111: ” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna. ” Yup, ja danas sam obranio jednu dionicu, vidjet cemo sutra kako ce to zavrsit [lol]
hehe… koju frende ..?
i ja sam jednu .. i još sam u obrani …
vlad1111:
” ne zaboravite da su svi mali ulagači zajedno trenutačno jači od velikih. npr. 30.000 ljudi koji bi uložili po 100.000 kuna ima kupovnu moć od 3 mlrd kuna. a svi oif-ovi + mirovinci trenutačno imaju na raspolaganju ca 1 mlrd kuna.
”
ovo mi je malo kao “proleteri svih zemalja ujedinite se!” [wink]
mislim da je lakse postici da se ekipu makne s prodaje, iako ni ta idae nije losa…
ali ja nemam love, 100% u dionicama, inace bi pomogao.. [smiley]