budd:
”
Koliko još će nas pljačkati? Ja svakim danom gubim 5% vrijednosti portfelja
”
samo ti gubiš? i njih (nas) više desetaka tisuća ..
ali ako imamo dionice/društva koje vrijede , nema brige , a na ovim razinama velika većina vrijedi toliko ..
Sve si mislim niđe neide, i ovo je prejeftino. I opet me iznenadi provala kretenizma. Trenutno jedan Đuro Đaković vrijedi manje od jednog svog ugovora. A ugovora ima na stotine
U al smo se odbili.
Ovo što su po asku na kraju udarali su fondovi.
Vrlo malo dioničari.
@budd
Čini mi se dok se fondovi ne razračunaju.
Naša sića im nije toliko bitna. Tako ja gledam.
ljudi vide da je u petak bio velik “sell off” , i gruntaju preko vikenda , pitaju ženicu za savjet , razmisle ; “Da, ide to još dolje ide , sve je u komi, kosovo , zerp, nasdak, nato .. ” i u ponedeljak , lupe po bidu , ne pitajući za cijenu ..
[lol] dakle, ženice su krive za ovaj pad … tj. papučari koji pitaju ženice …tj. prije pitaju, pa onda razmisle, pa onda sruše burzu [lol] [lol]
Ovo zadnjih sat vremena je mazanje očiju pred sutrašnji nastavak iskrcaja… Da bi se poboljšale startne pozicije i krenulo dalje po bidu… Pogledajte samo skrivene naloge na kupnji dionica.
ovo ne kužim za skrivene naloge na kupnji?? valjda na prodaji??
_Mrzljak_: ” ljudi vide da je u petak bio velik “sell off” , i gruntaju preko vikenda , pitaju ženicu za savjet , razmisle ; “Da, ide to još dolje ide , sve je u komi, kosovo , zerp, nasdak, nato .. ” i u ponedeljak , lupe po bidu , ne pitajući za cijenu .. ” [lol] dakle, ženice su krive za ovaj pad … tj. papučari koji pitaju ženice …tj. prije pitaju, pa onda razmisle, pa onda sruše burzu [lol] [lol]
[lol] [lol] …[cool] ..
na sreću da nemam ženicu , jer bi već pojeo 3-4 juhice … jezikove uglavom …
Dakle u 2 mjeseca uspjeli su poništiti kompletan rast, cijelu 2007.u i dobar dio 2006.e za veliku većinu dionica. Kako se ovdje može vrijeme vraćati unatrag. A nije ih strah crne sudbine?
_Mrzljak_: ” ljudi vide da je u petak bio velik “sell off” , i gruntaju preko vikenda , pitaju ženicu za savjet , razmisle ; “Da, ide to još dolje ide , sve je u komi, kosovo , zerp, nasdak, nato .. ” i u ponedeljak , lupe po bidu , ne pitajući za cijenu .. ” [lol] dakle, ženice su krive za ovaj pad … tj. papučari koji pitaju ženice …tj. prije pitaju, pa onda razmisle, pa onda sruše burzu [lol] [lol]
pa u ocaju se hvataju za slamku…
nije to bas tako smijesno… to je opasno.
Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca.
I to je jedina istina
Dakle u 2 mjeseca uspjeli su poništiti kompletan rast, cijelu 2007.u i dobar dio 2006.e za veliku većinu dionica. Kako se ovdje može vrijeme vraćati unatrag. A nije ih strah crne sudbine?
koma…
koja sreca da mi je portfelj vecinom od HTa….
jer ovo je potpuni debakl trzista.
DiAbLeRo: ” Ovo zadnjih sat vremena je mazanje očiju pred sutrašnji nastavak iskrcaja… Da bi se poboljšale startne pozicije i krenulo dalje po bidu… Pogledajte samo skrivene naloge na kupnji dionica. ” ovo ne kužim za skrivene naloge na kupnji?? valjda na prodaji??
čovjek pobrkao.
Najveće budale su ispali oni koji nisu paničarili. I ja među njima. Bem ti nesreću, da sam paničar, sad bih imao duplo više dionica nego prije 3 mjeseca. I to je jedina istina
Slažem se kolega,,[thumbsup][thumbsup]