nadam se da ce ova kriza ubrzo proci…
a opporavak.
mozda ako bi se makli svi s aska .
ajde maknite naloge!!!
cipp: ” Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu. ” CROBEX 3.616,63 -2,66% Jel ti se ovako zeleni
Baš tako, sa -4% na -2.6 je pozitiva od 1.4%.
cipp: ” Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu. ” CROBEX 3.616,63 -2,66% Jel ti se ovako zeleni
ako uzmemo refeentnu točku u 13.00 h .. onda smo u plusu za 1,5 bodova. . [proud]
Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu.
da klasični bounce back ..
nego jeste primjetili da nakon lošeg petka uvjek dođe loš ponedeljak ? to se zadnjih mjesec dva već drugi – treći puta ponavlja ..
ljudi vide da je u petak bio velik “sell off” , i gruntaju preko vikenda , pitaju ženicu za savjet , razmisle ; “Da, ide to još dolje ide , sve je u komi, kosovo , zerp, nasdak, nato .. ”
i u ponedeljak , lupe po bidu , ne pitajući za cijenu ..
sampras: ” cipp: ” Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu. ” CROBEX 3.616,63 -2,66% Jel ti se ovako zeleni ” ako uzmemo refeentnu točku u 13.00 h .. onda smo u plusu za 1,5 bodova. . [proud]
Tako nekako
http://www.bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=CRO:IND
pa zar to nije genijalno?
ne treba nam kupnja, nego se samo svi trebaju maknuti sa prodaje!
za to ne treba lova!
veliki rast uz mali promet!
margini ne bi pucali, a ekipa ne bi vise u panici vadila lovu iz fondova…
milina!
aj ca svi sa prodaje!!!
ali brzo!
Koliko još će nas pljačkati? Ja svakim danom gubim 5% vrijednosti portfelja
samo ti gubiš? i njih (nas) više desetaka tisuća ..
ali ako imamo dionice/društva koje vrijede , nema brige , a na ovim razinama velika većina vrijedi toliko ..
Ovo zadnjih sat vremena je mazanje očiju pred sutrašnji nastavak iskrcaja… Da bi se poboljšale startne pozicije i krenulo dalje po bidu… Pogledajte samo skrivene naloge na kupnji dionica.
5%??
koma.
ma to je kad bezveze prodaje u bescjenje… ko ih tjera da prodaju.
pa nema vise panike!
sta izvode?
nije valjda da fondovi moraju toliko prodavati… to ne bi bilo dobro…
ocemo li mi okrenuti taj trend ili ne?