Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PBZ -9%
ZABA +6,5%

mislim da je trenutno najgore dioničarima PBZ-a

Heaven or Las Vegas

@doodd

Izjasni se dioničarima kandita o rasulu ili promjeni forum na
neki dječji.
p.s. nemam kandit

PBZ -9% ZABA +6,5% mislim da je trenutno najgore dioničarima PBZ-a

Nije,navikli smo![lol]

Imate na forumu mojnovac.com.trgovanje….počelo se konačno shvačati ozbiljno ovo.Ljudima je konačno došlo do mozga ko ih ovdje krade i uništava.Isto kao i kad je bio rat…jedni brane a drugi kradu domovinu.

@doodd
Izjasni se dioničarima kandita o rasulu ili promjeni forum na neki dječji. p.s. nemam kandit

Još bi tu dodao kako god nam ovaj forum na neki način koristi samo
kao neka vrsta relaksacije, ispušni ventil ali bi ipak nekakvo minimalno
poštovanje trebalo zadržat.

Rastopile se cokolade… [undecid]

http://www.eportfelj.com

@doodd
Izjasni se dioničarima kandita o rasulu ili promjeni forum na neki dječji. p.s. nemam kandit

podržavam baskiju ..
neki komentari prelaze granicu ..

Neznam za vas, ali meni se zadnjih pol sata zeleni na ekranu.

Imate na forumu mojnovac.com.trgovanje….počelo se konačno shvačati ozbiljno ovo.Ljudima je konačno došlo do mozga ko ih ovdje krade i uništava.Isto kao i kad je bio rat…jedni brane a drugi kradu domovinu.

Pa naravno, a što ste mislili. Ima jedan scenarij kako bi ovo moglo završit. Kolega Budd ga je čini mi se spomenuo. Dobro je kad istresaš do bida reketara, ali ako su tvoji ispod njihovih, možda se djeca neće vratiti iz škole…

..Nije ni fond šefovima svejedno…

I'LL BE BACK

CROBEX 3.616,63 -2,66%

Jel ti se ovako zeleni

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

sada se navlače na kupovinu oni koji su danas prodali da bi ih u panici i sutra (ako je bude-možda koji dan kasnije) opet još jeftinije prodavali.

Dionice koje ja pratim, ne baš da se zeleni ali počelo se lupati po asku.[thumbsup]

New Report

Close