Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode i LEDO u blokadu…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

i LEDO u blokadi

cini mi se da je danas raiffica OMF dala nalog OIF-u od cca 300 milja kuna da isporuci u roku dva dana[cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Probijen 3600 bodova.
-3,60%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

cini mi se da je danas raiffica OMF dala nalog OIF-u od cca 300 milja kuna da isporuci u roku dva dana[cry]

Znaš ili misliš??? Big difference…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Da li je možda ovo jedan od razloga današnjeg stanja ili bolje rečeno rasprodaje?
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=41634

Ako je, e onda smo svi koji smo duboko u dionicama naje…..i[cry]

52 week high ZVZD-R-A 20.000,00
52 week low ZVZD-R-A 8.700,00

-56.50% je ovo jos uvijek precjenjeno?

KATAKLIZMA trzista

Poštovani posjetitelji Business.hr portala,

Zbog požara koji je buknuo na trafo stanici pokraj zgrade VMD Centra cijeli kompleks poslovnih zgrada, u kojima je smještena i redakcija Business.hr-a, ostao je bez struje.[proud]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Skriveni nalog na kupnji Vira. 500 kom- dakle 2000 još ostalo! Brane li ga brane.

Sad znam kako se vide skriveni nalozi- prema omjeru kupnje i prodaje. Kako su ga stavili, kupnja ojačaja za cca 2000 kom.

Super kupnja na igh- cca 100 kom.

52 week high VIRO-R-A 1.780,00
52 week low VIRO-R-A 870,00

-51,11 % skupo?

Poštovani posjetitelji Business.hr portala, Zbog požara koji je buknuo na trafo stanici pokraj zgrade VMD Centra cijeli kompleks poslovnih zgrada, u kojima je smještena i redakcija Business.hr-a, ostao je bez struje.[proud]

Počelo je počelo….

New Report

Close