Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijelo tržište je špekulativno, samo špekuliraju prema dolje, kao da će svi branitelji prodavati na svim dionicama, krajem 90-ih bili su torbari na ulici, a sada su na burzi………….

Eto stvarno je pljačka koja su to rušenja dionica , ali zato da ne bi bila pljačka treba uvijek ulagati dugoročno………..
Pozdrav

——————————————————————————–

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kod nas je krenula spirala rasprodaje u siječnju, i tko zna gdje joj je kraj. Mislim da je ovo teško zaustaviti, pa da ni sad roknu mirovinci po asku sa kakvih 250 milijuna kuna…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Kako nisi, nisi li rekao 3200 CROBEX?

Mozda i nize ali nisam ocekivao ovakav pad DANAS….

skype - ivek1234

Kod nas je krenula spirala rasprodaje u siječnju, i tko zna gdje joj je kraj. Mislim da je ovo teško zaustaviti, pa da ni sad roknu mirovinci po asku sa kakvih 250 milijuna kuna…

Sa 250 milja kn bismo 10+ natjerali u 1 sat

Hell is Empty and all the Devils are Here

DiAbLeRo:

Sa 250 milja kn bismo 10+ natjerali u 1 sat

[pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]

Na Ini stavili skriveni na kupnju,neko dobro pazi da se trend padavice nebi niti slučajno zaustavio.[undecid]

zanimljivo da ivek nije odgovorio na moje prozivke …

ili ti treba vremena da se skoncentriraš?

I love the Smell of Profits in the Morning

HT vise ne prati ni LSE[cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

valentine: ” Kako nisi, nisi li rekao 3200 CROBEX? ” ali nisam ocekivao ovakav pad DANAS….

ma čista panika .. ništa više .. [proud] prilika za super jeftin dokup ..

http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS+DSX+EGLE+ESEA+EXM+GNK+NM+QMAR+TBSI&d=t
neko poludio??

No pain no Game

ivek123:

valentine: ” Kako nisi, nisi li rekao 3200 CROBEX? ” ali nisam ocekivao ovakav pad DANAS….

ma čista panika .. ništa više .. [proud] prilika za super jeftin dokup ..

Traje taj super jeftin dokup od siječnja, a cijene sve jeftinije… Ne bih se žalio da su to cijene benzina, kruha, mlijeka…

Nagađam,od fonda branitelja neće ostat kamen na kamenu.Kad vide ove cijene i trend,adio[bye]

New Report

Close