Cijelo tržište je špekulativno, samo špekuliraju prema dolje, kao da će svi branitelji prodavati na svim dionicama, krajem 90-ih bili su torbari na ulici, a sada su na burzi………….
Eto stvarno je pljačka koja su to rušenja dionica , ali zato da ne bi bila pljačka treba uvijek ulagati dugoročno………..
Pozdrav
——————————————————————————–
Kod nas je krenula spirala rasprodaje u siječnju, i tko zna gdje joj je kraj. Mislim da je ovo teško zaustaviti, pa da ni sad roknu mirovinci po asku sa kakvih 250 milijuna kuna…
Kako nisi, nisi li rekao 3200 CROBEX?
Mozda i nize ali nisam ocekivao ovakav pad DANAS….
Kod nas je krenula spirala rasprodaje u siječnju, i tko zna gdje joj je kraj. Mislim da je ovo teško zaustaviti, pa da ni sad roknu mirovinci po asku sa kakvih 250 milijuna kuna…
Sa 250 milja kn bismo 10+ natjerali u 1 sat
DiAbLeRo:
”
”
Sa 250 milja kn bismo 10+ natjerali u 1 sat
[pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]
Na Ini stavili skriveni na kupnju,neko dobro pazi da se trend padavice nebi niti slučajno zaustavio.[undecid]
zanimljivo da ivek nije odgovorio na moje prozivke …
ili ti treba vremena da se skoncentriraš?
valentine: ” Kako nisi, nisi li rekao 3200 CROBEX? ” ali nisam ocekivao ovakav pad DANAS….
ma čista panika .. ništa više .. [proud] prilika za super jeftin dokup ..
ivek123:
”
valentine: ” Kako nisi, nisi li rekao 3200 CROBEX? ” ali nisam ocekivao ovakav pad DANAS….
”
ma čista panika .. ništa više .. [proud] prilika za super jeftin dokup ..
Traje taj super jeftin dokup od siječnja, a cijene sve jeftinije… Ne bih se žalio da su to cijene benzina, kruha, mlijeka…