Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opća katastrofa neslućenih razmjera. Najveći pad indeksa globalno od 2000-e pa nadalje. Kao da su nas atomskim bombama bombardirali.

Cijene dosta dionica kao iz 2003 ili čak iz kuponske privatizacije.

Hell is Empty and all the Devils are Here

neka sila nas gadno prca. Ovo ipak nismo zaslužili po niti jednom kriteriju.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ovako nešto je nemoguće na bilo kojem razvijenom tržištu, jer u tom slučaju regulator poseže za mjerama stabilizacije. Ovo je za streljanje i to opetovano

Ako je istina tim bolje za nas.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

E, ovo je ono čega sam se pribojavao, veliki pad na velikom prometu…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

falco:

koliki je sada P/E na JDPL ?

zar je bitno?
koga vise briga za to i za sve ostale pokazatelje?
ovakvo ponasanje nije razumno.

čisto radi info, jer ovo već postaje pomalo smiješno koliko su vrijednosti firmi smanjene .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

budd:

Ako je istina tim bolje za nas.

Jasna stvar.

You either do it right or you get eliminated!

Valjda će netko za ovo odgovarati, ovo sad više nema veze sa zdravom pameti, svi svjetski indexi se skoro oporavili, a mi tonemo u provaliju, a financijska izvješća relativno zadovoljavajuća, a možda je ovo osveta austrijskih banaka, za sudske sporove, i slično, jer oni su predvodnici rasprodaje dionica, Hypo, Raifeissein, . . .

Hoće li izustiti koju i uvaženi nam guverner NB vezano za ovu krizu na TK.[angry]

-pa i HANFA bi mogla nešto reći ??

nego..do kada i to trebalo ovak roniti…ja mislim da nece josh dugo. ipak bi ovaj NATO trebao utjecati na ulazak stranih investitora na naše tržiste. po mojem misljenju

Dok netko ne odluči nekome stjerati metak u čelo, bojim se da ništa od naše burze

Saladin:

Sve ovo nema nekog pravog efekta, .. pa ove godine je promet bio mizerija, taj tko se krca od nove godine i neće se baš nakrcat … većina ljudi ipak drži dionice, tako da mogu oni laprdat i rušit burzu ali da će postić ono što im je namjera, … hoće ali sa 30% učinkovistosti …. da imamo samo tri dana prometa preko 200 milja od sve u pozitivne blokade samo tako …. ovaj pad sa ovim prometima je čista šminka

U potpunosti se slažem sa tobom majstore.Ne treba se nervirati ni za šta.Gasim komp i odo se baviti poljoprivredom:Nadam se da neće kiša!

pa ne bih baš rekao da su prometi mali, jesu nešto manji ali treba uzeti u obzir i to da sa padom cijene dionica i promet pada zbog toga

New Report

Close