A to znaći da smo blizu promjene trenda ljudi.Koliko vidim fondovi grabe šakom i kapom
Kakvi fondovi, ovaj DLKV za 3 miliona sam kupio ja od bakine penzije.[lol] [lol] [lol]
ima ona pametna za tržište kapitala koja kaže: Kad svi postanu optimisti, tad treba biti pesimist (prodavati); kad svi postanu pesimisti, tad treba biti optimist (kupovati)!
ANRICOM:
”
Danas su najveći optimisti postali pesimisti
”
a sutra?
sava
ima ona pametna za tržište kapitala koja kaže: Kad svi postanu optimisti, tad treba biti pesimist (prodavati); kad svi postanu pesimisti, tad treba biti optimist (kupovati)!
I gdje smo sada? Meni se čini da optimista ima više nego ikad prije.[lol]
JDPL???
-9,32%
Nadrapale su ddionice koje su čini mi se u plusu u godini dana.
Croby -1,95%
ma ova je jaki istinita, i sve bilo dobro da taj pesimizam neprevladava već pola godine, i da svi mi nismo mislili prije pet mjeseci da je to dno kad svi prodaju, a mi kupujemo…..
problem nataje kad više nema optimista, a realno i najveći pomalo odumiru[bye]
Zar opet “crni ponedjeljak” ? Nama ni Bush ne može “razvedriti” stanje ?!
Pa što nama treba ? Možda da Hrvati odu na Mars ?!
Razlika na Dalekovodu je ta što prodavači moraju prodavati(neki fondovi da isplate udjele) a kupci ne moraju kupovati ali kupuju jer znaju da će se debelo obogatiti. I ja skupa s njima.[thumbsup]
fondovi su u akciji sa skrivenim nalozima deru
Da samo od koga deru, pa nemisliš valjda da to mali u ovakvim količinama rasprodaju?