Tek ono reda radi. Europa sve veći plus, ameri će otvoriti u velikom plusu a Hrvatska propada, ma ne …još Hrvatska ni propala dok mi….
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
E da, naše tvrtke su imale značajne gubitke pa je to zato a ameri su poslovali, naročito banke, za bogove.
Tko god da se…. da mu je drago da burza pada….Taj ili ne trguje ili je u vezi sa osobama koje namjerno ovo rade.Mislim budimo realni, svi mi radimo ovo da bi zaradili.Ali ovakva prevara,eeeeee tu bi bilo pitanja za Sanadera.Očito on najbolje zna što se tu dogada.
znaci vec bi trebalo razmisljati ne samo jel 2007 bila balon vec da li je i 2006 bila prenapuhana
Znaci, ide Crobex na 2000.
Za one koji neznaju:
Ovo je igra fondova a ne njihova panika. Da je panika dionice bi otišle u blokadu a kao što vidite nijedna nije otišla.
– išla je jedna.
tenkista:
”
Za one koji neznaju:
Ovo je igra fondova a ne njihova panika. Da je panika dionice bi otišle u blokadu a kao što vidite nijedna nije otišla.
”
Podaci se objavljuju s odgodom od 15 minuta
ZSE – dionice (zadnji update 14:25) 04.04.2008
Oznaka Najniža Najviša Zadnja Prosječna Kupovna Prodajna Količina Promet Promjena
HT-R-A 15977 5.060.485,78 -0,40%
INA-R-A 1855 4.042.127,06 -0,34%
Ovo je potvrda gore navedenog !
ZADNJI UPIT: 04.04. u 14:18
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 76 78,35%
Broj dionica u porastu 15 15,46%
IVANA7 , i ti si puno tiša ovih dana nego inače, daj nam malo prokomentiraj ovo stranje, molim te…..
ali onak iskreno……….što ti misliš, i da li si jako, malo srednje ili kako zabrinuta ?
Bush treba sletiti u Hrvatsku i odmah američki futuresi prema minusu. Pa ti reci tko je velesila.