Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada će ovaj drugi MORATI povući neke poteze, a to je smanjenje obvezne rezerve i GOP-a. Inače….ode glava, već sam napisao da su sve centralne Banke u svijetu reagirale , sad će i HNB pod pritiskom interesa naravno

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

koji show – dalekovod od -10 do -3 posto u 30 sekundi pa opet pad

bolji od autoshow-a….
[lol] [lol] [lol]
neka, neka…bolje da je tako…nego da se ništa ne dešava…

Gomila se, gomila, pa kad za par minuta pođe drugi krug…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

zbiro: ” gorgija: ” ne znam da li ti fondovi daju svojim menadžerima u ova vremena neku tjelesnu zaštitu, ali da sam ja menadžer nekog od prozvanih mirovinskih fondova ili nekog većeg bankarskog inzistirao bih na tome. ” Vec sam ja predlagala bila na koei da odemo naci onog hipo, gdje zivi, ali decki nekako su plasljivi [lol] [cry] ” Stojkića bi trebalo pošteno odalamiti. Šteta kaj ga nije Korade bubnul.[cool]

dajte mi sad malo objasnite kako ste došli na stojića?

ja sam mislio na one koji govore da je sve skupo, da treba pasti 30-50%, koji ljude uvjeravaju da im je ovo zadnja prilika da prodaju DLKV po 900 ili KOEI po 670 jer će ići samo dolje. koji su navukli ljude da im jeftino prodaju.

a stojić i njegovi su jedini koji cijelo vrijeme rade suprotno. skoro svaki dan objave neku fundamentalnu analizu za hold ili buy s dugoročnim projekcijama cijena koje bi ovi novoselci i slični najradije izbrisali iz glava malih ulagača.

i otkud vama sada baš oni padnu na pamet kao krivci za rasprodaju!?

kaj nije neko spominjao da burza radi do 12? ili je to bila prvotravanjska?

Za one koji imaju cash-a ponedeljak ili utorak strong buy.[cool]

ja sam na bidu na 3….[yawn]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ovakvo burzovno iskustvo koje smo u zadnjih par mjeseci dobili se ne može platiti (ne zato što se nema novaca … nego, praksa je praksa). a i ne dešava se ovakva korekcija svako malo.
u svakom slučaju, ove cijene koje nam se serviraju su uživancija za kupovinu. dovuć svježe love i kad se procjeni da je to tu negdje – odličan šoping za budućnost. sad bar imamo šanse za rast, za razliku od onog vrha gdje smo bili. a i dobro je da se sve brzo odvija. da se ne mučimo godinama s laganim klizanjem. [smiley]

eh, da … iskustvo smo stekli … ak je što promaklo bumo za koju godinu utvrdili detalje. ajmo sad malo u drugom smjeru. [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Hehe, dosta dionica danas kupio po -8%.[thumbsup]
Biti će veliki hanging man na većini dionica. Za ponedjeljak ko stvoreno.

@tuna

tako je kolega[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

tenkista:

zbiro: ” gorgija: ” ne znam da li ti fondovi daju svojim menadžerima u ova vremena neku tjelesnu zaštitu, ali da sam ja menadžer nekog od prozvanih mirovinskih fondova ili nekog većeg bankarskog inzistirao bih na tome. ” Vec sam ja predlagala bila na koei da odemo naci onog hipo, gdje zivi, ali decki nekako su plasljivi [lol] [cry] ” Stojkića bi trebalo pošteno odalamiti. Šteta kaj ga nije Korade bubnul.[cool]

dajte mi sad malo objasnite kako ste došli na stojića?

ja sam mislio na one koji govore da je sve skupo, da treba pasti 30-50%, koji ljude uvjeravaju da im je ovo zadnja prilika da prodaju DLKV po 900 ili KOEI po 670 jer će ići samo dolje. koji su navukli ljude da im jeftino prodaju.

a stojić i njegovi su jedini koji cijelo vrijeme radi suprotno. skoro svaki dan objavi neku fundamentalnu analizu za hold ili buy s dugoročnim projekcijama cijena koje bi ovi novoselci i slični najradije izbrisali iz glava malih ulagača.

i otkud vama sada baš oni padnu na pamet kao krivci za rasprodaju!?

pa valjda zato što njegov Hypo već duže vrijeme intenzivno sve rasprodaje po bid-u, a osobito one dionice koje Stojić tih dana javno po medijima hvali kao strong buy

ovakvo burzovno iskustvo koje smo u zadnjih par mjeseci dobili se ne može platiti (ne zato što se nema novaca … nego, praksa je praksa). a i ne dešava se ovakva korekcija svako malo. u svakom slučaju, ove cijene koje nam se serviraju su uživancija za kupovinu. dovuć svježe love i kad se procjeni da je to tu negdje – odličan šoping za budućnost. sad bar imamo šanse za rast, za razliku od onog vrha gdje smo bili. a i dobro je da se sve brzo odvija. da se ne mučimo godinama s laganim klizanjem. [smiley] eh, da … iskustvo smo stekli … ak je što promaklo bumo za koju godinu utvrdili detalje. ajmo sad malo u drugom smjeru. [smiley]

[cool][thumbsup]

Na Todorićevim dionicama rasprodaja i iskrcavanje.[bye][cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Pa Stojić misli pomoći nama malima. zato nam govori što da kupujemo, a da bi mogli kupovati, pobrinuo se unutar svoje firme da se to i prodaje (da narod ima što kupit). [thumbsup]

Barem smo zaboravili na Galinca i kupovinu na burzi suprotno njegovim analizama. sada je Stojić preuzeo štafetu.

New Report

Close