Makar je petak i vec smo dosta otisli u minus nekako imam osjecaj da ce do kraja dana biti neki odbijanac pa bi mogli zavrsiti dan u tek nezamjetnom minusu.
Da li netko od kolega na forumu može objasniti, odnosno kazati uistinu što se ovde danas događa, molio bih samo da kažu oni koji su apsolutno sigurni, bez nagađanja, sažeto i jasno!!!???Hvala.
pad cijena dionica. rasprodaja.
Ovo što se kod nas događa samo je refleks na manipulaciju tržištem koju su započeli fondovi.Sada im se to vraća kao bumerang jer i fondovi su u minusima, ulagači povlače novac iz fondova (postoji li netko ‘ko bi ušao u bilo koji fond?),a oni moraju prodati dionice…..i spirala se vrti.Stampedo je pokrenuto i tko je mislio prodati-prodao je. Ne znam postoji li obveza da ako trgovanje padne ispod 10 mil. da se burza zatvori na mjesec dana, a fond manageri neka trguju ugovorima preko javnog bilježnika.
Kad čujem da je sada prilika za kupovinu , uhvati me slabost , jer ta logika na nekom ne-banana tržištu i vrijedi, a kod nas ovo je samo jedna točka na trendu prema dnu.Nego ne vidim Karduma na TV-u:-)
Za one koji imaju cash-a ponedeljak ili utorak strong buy.[cool]
A ak ne bude, da te ganjam? [cool]
NHF
Mislim da će ova korekcija iznenaditi i one najpesimističnije proroke na forumu.[thumbsup]
koji show – dalekovod od -10 do -3 posto u 30 sekundi
pa opet pad
čekaju se Predsjednik svih Hrvata i predsjednik svih bankara da objave da tržište više nije napuhano kako su govorili prije par mjeseci. Vjerovatno nisu niti sanjali koliko sve može dolje. [cry]
Meni se čini da sad mirovinci raspolažu sa dovoljno gotovine da stabiliziraju tržište, samo ne razumijem zašto ovo dopuštaju… Kao da njima nije u interesu da zarade…
A možda nam Crobex pada jer smo prestali vikati idemo UP UP UP. Pridružujem se Geronimo
Za one koji imaju cash-a ponedeljak ili utorak strong buy.[cool]
Idemo izroniti.