Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne idemo gore dok se ne rasproda 50% BF-a. Stranci izlaze masovno. Oni jednostavno neće dozvoliti da država kupuje glasove preko burze njihovim novcem, otići će negdje drugo. Ovaj PBZ/CITI banka skrbnički na HT-u je u zadnjih dva mjeseca prodao 500000 milijuna dionica, i prodaje i dalje.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Je li sretno sletio……trend se lagano mijenja!
Ili su gospoda otišla na gablec….Safe haven!

Pucaju margini, fondovi rasprodaju… Svi dobri izvještaji i vijesti apsolutno ništa dobroga nisu donijeli, pad ali i promet se povećava… Nastavite niz…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Kad ode BUSH , Hrvatska će se početi baviti ” PROPALOM BURZOM ” Garant !

Mislim da IVI svi cvile u Vladi, pogledaj IGH, OPTE…… itd, dobit ću neke novce, pa razmišljam, kad da kupim,vidite kak je to zeznuto………sad i ja neću kupiti, jer sve ide k vragu… neću uopće kupiti- oročiti ću,
ma neću oročiti, kupit ću nekretninu…. ma neću ništa napraviti….poslat ću sve u ….

I uvijek ću čitati forum- jer svi ste pravi igrači, bez obzira na gubitke u tabelama ………..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Danas poceo zadnji krug pakla,drzte se.[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

Do kada danas radi burza do 12:00 ili do 16:00 ?

kako znaš da je zadnji

&

1996 – Clinton – pad burze
2008 – Bush – potop

pa nama treba Isus Krist, Budha, Alah i svi sveci da nam pomognu nakon ovoga……

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

nada umire zadnja! svi znamo nadu kao kurbu ae..[lol]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Po iskustvu

SAM PROTIV SVIH

yes..

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ne znam da li ti fondovi daju svojim menadžerima u ova vremena neku tjelesnu zaštitu, ali da sam ja menadžer nekog od prozvanih mirovinskih fondova ili nekog većeg bankarskog inzistirao bih na tome.

Vec sam ja predlagala bila na koei da odemo naci onog hipo, gdje zivi, ali decki nekako su plasljivi
[lol] [cry]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

New Report

Close