Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvi dan u NATO paktu i već smo pred bankrotom! Imam prijedlog: da izađemo sa burze ili iz pakta dok još nije kasno.
Samo što mi se čini da je već kasno!

who dares, wins

hmph, i ja se nadao da će nakon vijesti o pozivnici dionice lagano gore, a kad ono vidi vraga, idemo ispitati nove dubine

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Danas jednostavno ne postoji vijest koja bi mogla pokrenuti hrvatsko tržište, a to je jasan signal da je riječ o njegovu pravom padu i s tim se trebamo suočiti dok to nije prekasno – rekao je jučer Igor Kos, analitičar i broker zagrebačke investicijske kuće To One. šta mu ovo znači?

da će prestati tražiti izgovore

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Dobro kažu naši političari i G.W.Bush bledoliki … Hrvatska je lider u regiji.

Cookie Monster

Danas jednostavno ne postoji vijest koja bi mogla pokrenuti hrvatsko tržište, a to je jasan signal da je riječ o njegovu pravom padu i s tim se trebamo suočiti dok to nije prekasno – rekao je jučer Igor Kos, analitičar i broker zagrebačke investicijske kuće To One. šta mu ovo znači?

To mu znači dok su govorili pokrenimo HRVATSKU da su mislili pokradimo HRVATSKU

hmph, i ja se nadao da će nakon vijesti o pozivnici dionice lagano gore, a kad ono vidi vraga, idemo ispitati nove dubine

E baš zato što su svi mislili.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro kažu naši političari i G.W.Bush bledoliki … Hrvatska je lider u regiji.

… po padu dionica

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ODBIJANAC !!!??? Bear run

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ajde…neki fond ima malo jaču isplatu…pa je trebalo opalit po bidu na nekim dionicama…njemu se pridružilo još nekoliko dežurnih paničara i to je to…
oporavit će se to pomalo do kraja današnjeg dana…
al onog oporavka kojeg svi priželjkujemo neće još bit jako dugo…

ne znam da li ti fondovi daju svojim menadžerima u ova vremena neku tjelesnu zaštitu, ali da sam ja menadžer nekog od prozvanih mirovinskih fondova ili nekog većeg bankarskog inzistirao bih na tome.

uvjet za zaštitare da ne ulažu u fondove..da ih ne naguze ko severinu onako lijepe u odijelima i mirišljave[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ODBIJANAC !!!??? Bear run

Aha. Akumulacija naloga na bidu da se opet opali po njima.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close