Prvi dan u NATO paktu i već smo pred bankrotom! Imam prijedlog: da izađemo sa burze ili iz pakta dok još nije kasno.
Samo što mi se čini da je već kasno!
hmph, i ja se nadao da će nakon vijesti o pozivnici dionice lagano gore, a kad ono vidi vraga, idemo ispitati nove dubine
Danas jednostavno ne postoji vijest koja bi mogla pokrenuti hrvatsko tržište, a to je jasan signal da je riječ o njegovu pravom padu i s tim se trebamo suočiti dok to nije prekasno – rekao je jučer Igor Kos, analitičar i broker zagrebačke investicijske kuće To One. šta mu ovo znači?
da će prestati tražiti izgovore
Danas jednostavno ne postoji vijest koja bi mogla pokrenuti hrvatsko tržište, a to je jasan signal da je riječ o njegovu pravom padu i s tim se trebamo suočiti dok to nije prekasno – rekao je jučer Igor Kos, analitičar i broker zagrebačke investicijske kuće To One. šta mu ovo znači?
To mu znači dok su govorili pokrenimo HRVATSKU da su mislili pokradimo HRVATSKU
hmph, i ja se nadao da će nakon vijesti o pozivnici dionice lagano gore, a kad ono vidi vraga, idemo ispitati nove dubine
E baš zato što su svi mislili.
Dobro kažu naši političari i G.W.Bush bledoliki … Hrvatska je lider u regiji.
… po padu dionica
ODBIJANAC !!!??? Bear run
ajde…neki fond ima malo jaču isplatu…pa je trebalo opalit po bidu na nekim dionicama…njemu se pridružilo još nekoliko dežurnih paničara i to je to…
oporavit će se to pomalo do kraja današnjeg dana…
al onog oporavka kojeg svi priželjkujemo neće još bit jako dugo…
ne znam da li ti fondovi daju svojim menadžerima u ova vremena neku tjelesnu zaštitu, ali da sam ja menadžer nekog od prozvanih mirovinskih fondova ili nekog većeg bankarskog inzistirao bih na tome.
uvjet za zaštitare da ne ulažu u fondove..da ih ne naguze ko severinu onako lijepe u odijelima i mirišljave[lol]
ODBIJANAC !!!??? Bear run
Aha. Akumulacija naloga na bidu da se opet opali po njima.