Mislim da bi svi koji još imaju ikakvog novca u fondovima što prije sve trebali povući, pa bi neki menagerčići mogli završiti i na ulici…
wiking:
”
ne znam jel ste primjetili al od mene mozete u zadnje vrijeme cuti samo zezanje bez komentara trgovanja,cijena…jednostavno ne dozvoljavam vise da se menageri nasladjuju pa nek trze.Oce li gore dolje nek to oni znaju al od mene nece cuti vise ni rijeci.Preporucam sto manje pisanje to bolje pa nek oni pisu
”
Moj zemo, tako je! Pa zato svi uglavnom i pišemo na ležernim temama! Doći će nam i Ivek brzo pričat viceve![lol]
a kad na lezernom nema nekih zanimljivih tema[undecid] ,samo proza i fotke muha,paukova,cvjetova…sto sa novim foticem svako napravi,auti koje smo vec svi prodali…bas idjem malo vidjet so ima novo[lol]
Sve je Bush kriv. [smiley]
[thumbsup] i peta brzina…
Sve je Bush kriv. [smiley]
Svi na Cvjetni Trg!!!![lol]
Trebaju li fond menadžeri odgovarati?
Svi dionički fondovi i svi mješoviti fondovi su u minusu unatrag 12 mjeseci. SVIIII!!!!!!!!!!!!!!!
SVI obvezni mirovinski fondovi su u minusu unatrag 12 mjeseci. SVIIIIII
ma boli njih chuna,oni koji su izasli su izasli,ostali cuvaju minus a oni pripremaju teren za dvije godine unarijed za 30% dobiti po godini pa ce sva rulja jopet pohitat s lovom u fondove a oni ce samo pumpati.Jedna godina im nista ne znaci
Najveća pljačka hrvatskog naroda u povijesti
Pa nije nikakva pljacka dok ne prodas dionice…..