Scenarij od prethodnih dana. Stradavaju VIRO, TISK, KOEI, ADRS, ATPL, JDPL i možda još neki koje sam zaboravio. Na nekima ima relativnog otpora tj,. kupnje, na nekima baš i nema. Promet do kraja dana (redovni) će bit oko 50 milijuna kuna, i pad od 1%. I ponedjeljak je novi dan…
ne znam jel ste primjetili al od mene mozete u zadnje vrijeme cuti samo zezanje bez komentara trgovanja,cijena…jednostavno ne dozvoljavam vise da se menageri nasladjuju pa nek trze.Oce li gore dolje nek to oni znaju al od mene nece cuti vise ni rijeci.Preporucam sto manje pisanje to bolje pa nek oni pisu
Nakon pozivnice za nato i busha,koga sada čekamo da nam spasi burzu.
Pitam onako čisto iz znatiželje da mogu sebi složit malo lažne nade i iščekivanja.[cry][lol]
Kakvi su to mrtvi menadžeri?
Svi dionički fondovi i svi mješoviti fondovi su u minusu unatrag 12 mjeseci. SVIIII!!!!!!!!!!!!!!!
SVI obvezni mirovinski fondovi su u minusu unatrag 12 mjeseci. SVIIIIII
Kad ode Bush sve one specijalce treba poslat u urede onih koji kroje sudbinu malih ljudi i što je najgore, to čine sa novcima tih malih ljudi. Nitko, ali nitko u ovoj državi me ne može uvjeriti u suprotno. Navoditi sve nazovi razloge ovog drastičnog pada već je smiješno i ako se uskoro Hanfa i Uskok ne pozabave njima tek će prava katastrofa nastupiti. Novih ulagača neće biti, naravno ni stranih, jer znaju tko ovdje caruje. A onda s njima na Markov Trg pa ko Matiju Gupca.
Ja bih isto htio raditi na poslu gdje rezultati nisu bitni, a super te plaćaju i ne možeš za ništa odgovarati
Scenarij od prethodnih dana. Stradavaju VIRO, TISK, KOEI, ADRS, ATPL, JDPL i možda još neki koje sam zaboravio. Na nekima ima relativnog otpora tj,. kupnje, na nekima baš i nema. Promet do kraja dana (redovni) će bit oko 50 milijuna kuna, i pad od 1%. I ponedjeljak je novi dan…
Da, i iskrcaj se obicno ponavlja u zadnjim minutama pred zatvaranje
ne znam jel ste primjetili al od mene mozete u zadnje vrijeme cuti samo zezanje bez komentara trgovanja,cijena…jednostavno ne dozvoljavam vise da se menageri nasladjuju pa nek trze.Oce li gore dolje nek to oni znaju al od mene nece cuti vise ni rijeci.Preporucam sto manje pisanje to bolje pa nek oni pisu
Moj zemo, tako je! Pa zato svi uglavnom i pišemo na ležernim temama! Doći će nam i Ivek brzo pričat viceve![lol]
Ma pisali mi ili ne pisali oni se mogu smijati koliko hoće. Nama ništa drugo ne preostaje nego ismijavati se ili otići i prošetati i na neko vrijeme zaboraviti burzu.[yawn][bye]
Maknuli se nalozi na kupnji na LEDO, JDPL,[embarass]
Croby -0,42%
Trebaju li fond menadžeri odgovarati?
Svi dionički fondovi i svi mješoviti fondovi su u minusu unatrag 12 mjeseci. SVIIII!!!!!!!!!!!!!!!
SVI obvezni mirovinski fondovi su u minusu unatrag 12 mjeseci. SVIIIIII