Po mojip procjenama i po K/P koji trenutno vidim, DLKV, KOEI,THNK,VIRo će danas imati napadaje margon callova sve mi se čini. Nadam se da nećemo danas toliko zaorati u minus jer se ni meni ne gleda više ovo, pogotovo ne nakon onih postova u kojima se opisuje kako se brokerćići naslađuju.
Nemoj Budd baš danas s takvim izvjavama doći će ti dečki iz homeland securitija[lol] [lol] [lol]
Ma šalim se naravno. Ali reda mora biti, a čini mi se da ga nitko ne želi osim nas forumaša
Ljudi moji, samo gledajte kako će danas potegnuti gore![wink]
Ma majstore nema ko to ne bi želio, al nekak sam skeptičan…
[yawn]
“Oko 80 posto članova neće odmah prodavati udjele, a dvadesetak hoće”, procjenjuje na temelju razgovora s članovima Zajednice udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a njezin glavni tajnik Tihomir Trešćec.”
Citat s drugog foruma: “Znam tko to radi ali ne smijem reći…zato se samo smijem i nadam se da se to tim osobama neće vratiti na djeci. previše su zli, a da ih vidiš kad se nađu na piću u nekom od mondenih lokala toliko se počnu prenemagati i preseravati da mi je zadnji put skoro pozlilo kad sam ih vidio u jednom restoranu. da ti vidiš s koliko zluradosti te osobe pristupaju burzi. naprosto se guštaju rušeći cijene i smiju se činjenici da uništavaju mnoge mlade obitelji koje su na pošten način pokušale oploditi ono malo što su uspjeli u ovoj polu-lopovskoj-banana državi, u stvari protektoratu, uštedjeti. naravno, ne moram ni spomenuti da oni tuđim novcem lupaju i guštaju se svakom svojom transakcijom…neki od njih čitaju ovaj forum pa će se prepoznati u ovom tekstu…ne brini, uskoro će prestati s tim prljavim poslovima jer tek što se nisu nakrcali onime što su planirali. neće ni oni sve na istom mjestu potrošiti..”
Citat koji je prenesen je od nama poznatog autora [color=blue]cayman006[/color].
Ne bih želio dodatni komentar, ali ako je to istina, zašto se to ne prijavi za početak Hanfi. Ja da znam o kome se radi bih sigurno to napravio makar i anonimno. Barem danas nije problem otići u svečilišnu, otvoriti mail koji ne otkriva podatke i s tog maila poslati tako nešto Hanfi ili Uskoku.
Sigurno ima manipulacija tržištem, ali ako netko sruši dionicu koja vrijedi npr 1000 kuna na 700 onda je pitanje zašto nitko iz drugih fondova ne kupuje na toj cijeni. Ne mogu baš vjerovati da su svi veliki fondovi u igri.
Mislim da su kod nas dionice postale preskupe i s obziirom na veličinu euforije je sada zavladala još veća depresija. I zato mi se čini da dionica koja je bila precijenjena 20% kada krene padati pada do cijene do kada je 30% podcijenjena, a možda i više.
u “vanjskom svijetu” ljudi pljackaju ubijaju i sl za 5000kn. ..
a na burzi toga nema?
a nema nikakvih presuda, Hanfa?
Najjaci mi je tip u TOP 10 na zdenki koji kupuje i prodaje dionice da ispadne da se dionicom trguje, ako ja to vidim, zasto to ne vide oni koji su placeni za to?!
Meni se sve cini kao da ce danas biti jos jedan dosadan dan za zavrsetkom od 0,2%-0,6% minusa. A najvise se nadam da sam u krivu!
Tu negdje je i moja procjena, bazirana na dugogodišnjem iskustvu druženja sa braniteljiskom populacijom.
Tak da ova procjena ekipe koja navija za rasformiranje spada u običaj drukeraj ( što je njihovo legitimo pravo i obveza prema vlastitim sebičnim interesima )[tongue]
Ja ću prije prodati cijeli portfelj nego braniteljske udjele ( meni je to dragocjeni dokaz koliko Država malo cijeni doprinos branitelja njezinom utemeljenju – svaki kriminalac ili tajkun je prošao sto puta bolje )
vozdra[smiley]