Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ludlum: Kad znaš,daj navedi imena tih ljudi.Nek se srame.
Moj prijatelj je izbacen zbog margina….bio je branitelj,krvario za HR i sad su ga iz…..ovi guz……
.Puno njegovih kolega su isto prošli,njihove obitelji.Mislim da je ostalo malo vremena jer su živci tanki
.

Nije problem u imenima i tko to radi već je problem u onome tko im to omogućava, a dobro znamo tko je to.[bye]

vadimo vile i motike, dosta je pljačke, nećemo imat više ni za kruh a oni se besramno bogate, dosta je toga !

Večeras igra Bayern u kupu UEFA, stavite na pobjedu i imate sigurnih 10 %

[thumbsup]

[color=blue][/color]

50,

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=74bccfaa-c77d-40e6-b4e1-f5f14597cee5&open=sec [color=blue]Jakovčević: Koristi od NATO-a već su anticipirane u vrijednosti dionica[/color]

Čudo kako nije spomenuo i pripreme za EU,po njemu sve je uračunato,znači da nije toga dionice bi bile
sve po 12 kuna”

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Radi li burza sutra, obzirom na nastale okolnosti!
Ne bi bilao loše da se zatvori na nekoliko dana.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9f0b64ac-3af7-453a-8a92-2a78dff51963&open=four

jako dobar članak ! [thumbsup]

sve je lako kad si mlad :)

sava
korisnik od: 01.05.2007.

Radi li burza sutra, obzirom na nastale okolnosti!
Ne bi bilao loše da se zatvori na nekoliko dana.

Bilo bi šteta jer očekujem veći pad na Ledu.

meni se počinje činit da su počeli zadnji momenti da fond manageri sami sebe u(na)krcaju! [smiley]

meni se počinje činit da su počeli zadnji momenti da fond manageri sami sebe u(na)krcaju! [smiley]

na osnovu čega ti se to čini, po prometu?[sad]

&

a za trziste, ono ce gore jednom kada dow potegne preko 13000, a dax preko 7000
a to ce biti negdje na jesen… do tada…

kako vam se još da čitat iz kristalne kugle [undecid]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

sava korisnik od: 01.05.2007. lokacija: broj poruka: 572 Radi li burza sutra, obzirom na nastale okolnosti! Ne bi bilao loše da se zatvori na nekoliko dana. Bilo bi šteta jer očekujem veći pad na Ledu.

I šta onda…..pa neće zbog toga nama ostalim sladoled pojeftinit!

ljudi neće sada kupiti recimo ATPL po 2425 jer si ne bi mogli oprostiti ako sutra ode na 2250. i svi će se oni puno kvalitetnije i mudrije osjećati kad je jednog dana kupe po 2800, ali onda sigurni da je oporavak već počeo. jer im je sad “riskantno”. što bi naravno bilo racionalno kad bi oni zbilja čekali na tom dnu. ali paradoks je u tome da će ti isti još manje biti voljni kupiti ako cijena zbilja padne recimo na 2200. jer će osjećati da je onda još “riskantnije”. .

Super post. Jos bi dodala da na to po svoj prilici nadovezu se oni, koji hoce izaci i uci jeftinije, pa sve padne jos dublje, opet se prikljuci druga karavana na nizem nivou i tu smo gdje jesmo. Zato postoji takva stvar, koja se zove lojalnost odabranoj dionici, ali bi svatko od nas volio da je lojalan onaj drugi, a da sam ipak uhvati val, nije li tako?
[smiley]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

meni jednostavno nisu jasni ljudi koji sad traže krivce za ovo kaj se događa…varanja i krađe je uvijek bilo i bit će..do najposlije osnovno pravilo burze je ne ulagati lovu koja će ti trebati već onu koja je viška…i sam sam u munusu, i to dostatnom minusu…sve si mislim pa stat će jednom taj pad..ne isplati mi se prodavati a minus svakim danam raste i raste…a najbezveznije mi je spominjanje hrvatskih branitelja koji su krvaraili za hrvatsku..nije sad da imam nesto protiv njih, mopgu im samo reci HVALA ali po cemu se sad npr. bnranitelj razlikuje od mene…samim tim sto je kupio dionice prihvatio je pravila igre…a to sto su neki imali ili jos uvjek imaju ”povlasteni” info je normalna stvar…ko je blize vatri taj se bolje grije…bilo i bit ce. Postenja nekog prevelikog nije bilo nikad a gdje ce ga biti danas u doba kapitalizma u kojem je pravilo oderi gdje stignes…a da mi je vidit onog koji da je i imao neki povlasteni info to nebi iskoristio…eto ja bi..to je opet cist normalno…

pozdrav, uz nadu da ce se situacija sto skorije popravit i krenut na bolje![thumbsup]

... otišli su bikovi uzalud ...

New Report

Close