Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo što rade sa našom burzom je pravi lopovluk.Imate na mojnovac.com,ima ljudi iz fondova i brokerskih kuća koji uživaju i ismijavaju sve nas u elitnim restoranima u Zagrebu.Ja sam vidio u (Peoplesu) kako su guštali i ismijavali nas budale.Uništavaju obitelji koje imaju djecu…ali vratit će se to njima.Kad tad. Volio bih da netko stavi imena svih tih fondmanagera,provokatora sa našeg portala.Mislim da znate koje su to osobe.Svaki dan rade po scenariju od 8 ujutro pa nadalje po striktnim uputama svojih nadredenih.Ovo je bilo dosta,treba tome javno objaviti i te ljude sankcionirati.

Više se ne možeš na 10-tak najlikvidnijih dionica ni iskrcati sa par stotina tisuća, a da ne otjeraš dionicu u negativnu blokadu.[bye]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ja znam te osobe i znam da im se tresu gace od straha…
zamisli samo da rikne vise njih… pa nadam se da znas koliki im je prinos ove godine i da su prinosi iz 2007 gotovo anulirani…. novac vise ne stize u fondove i to im je problem, a samo odlazi, a na kraju dana opet su u minusu…
vjeruj mi strah je ko…
ima tu jos pikanterija zasto ih je strah al to nije za javnost… al nesto slicno kad matrix na ingri kaze da koristi insider info pa nikom nista.. sve dok takvih muljatora, koji misle da znaju sve, do tad ce oni koji zaista znaju zaradjivati i smijati nam se

a za trziste, ono ce gore jednom kada dow potegne preko 13000, a dax preko 7000
a to ce biti negdje na jesen… do tada…

Ovo što rade sa našom burzom je pravi lopovluk.Imate na mojnovac.com,ima ljudi iz fondova i brokerskih kuća koji uživaju i ismijavaju sve nas u elitnim restoranima u Zagrebu.Ja sam vidio u (Peoplesu) kako su guštali i ismijavali nas budale.Uništavaju obitelji koje imaju djecu…ali vratit će se to njima.Kad tad. Volio bih da netko stavi imena svih tih fondmanagera,provokatora sa našeg portala.Mislim da znate koje su to osobe.Svaki dan rade po scenariju od 8 ujutro pa nadalje po striktnim uputama svojih nadredenih.Ovo je bilo dosta,treba tome javno objaviti i te ljude sankcionirati.

Čuj stari, bio sam jednom svjedokom kak se čovjek u birtiji hvalio kak je zahebo drugog za nekakav auto. Znaš kaj se desilo kad je ovaj drugi to čuo?
Ne bi o tome jer će me moderirat…

http://whycroatia.blogspot.com/

Lijepo bih molio link na mojnovac gdje se govori o tome. Hvala

You either do it right or you get eliminated!

Pogledajte pod komentari trgovanja na mojnovac.com.To je ismijavanje nas budala.A oni su kao pametni jer to rade u dogovoru.I nitko nije tu kriv.

@Tenkista

Moram se sloziti sa Tenkistom.

Ali to nije nista novo. ZSE je danas ono sto je “privatizacija” bila 90-tih. Zaboravite Hanfu i sve ostale. Davno sam u jednom postu napisao da se tu nista ne moze nego jednostavno skinuti model i prilagoditi se pa me svi zivi ispljuvali. A sto mislite zasto sam u caschu? Zato sto mi godi brojiti lovu koja se polako topi zbog inflacije? Nema mrdanja do sredine ljeta to je sigurno – moze samo dolje kao sto vidite. A na ljeto ce stvari biti malo jasnije.

kada smo zadnji puta bili na 37xx, rumeni je rekao da se kriza neće produbljivati, vidjet ćemo. Meni ovo liči na rat banaka i države, em su spustili tržište i kapitalizirali dobit na višim razinama, em su se OMF napunili jeftinim dionicama, em ne žele dizat tržište. Ono što me čudi je zašto nema stranih jakih fondova, ili su i oni dio te poluge kojoj paše niska razina a ne visoka

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

gospodo slobodno zaboravite sve što ste do sad naučili o burzi i prepustite se doživljaju

-i nemojte srat po onima koji su izašli iz dionica jer je to bio potez “dos jajos”,
-neki su izašli zbog straha od recesije pa im se poklopilo s ovim sranjem koje su nam skuhali domaći igrači
-sad kad svi znamo da pad ima i nema veze s amerima(više nema) možemo mirno gledati pljačku ljudi koji su se borili za hrvatsku, ogulit će ih do kosti i to je to
-možda bi i sad bilo pametno sad sve rasprodat te čekat to još niže, kad već sve ide u kurac
-uostalom pola vas je u cashu i moli boga da sve grune u mp3, pa niste ni vi od jučer

&

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=698873f9-f76a-4825-942d-fb33736a738d&open=sec

[color=blue]Analiza: Jamnica prkosi znatnom padu Todorićevih dionica[/color]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=74bccfaa-c77d-40e6-b4e1-f5f14597cee5&open=sec

[color=blue]Jakovčević: Koristi od NATO-a već su anticipirane u vrijednosti dionica[/color]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

Kad znaš,daj navedi imena tih ljudi.Nek se srame.
Moj prijatelj je izbacen zbog margina….bio je branitelj,krvario za HR i sad su ga iz…..ovi guz……
.Puno njegovih kolega su isto prošli,njihove obitelji.Mislim da je ostalo malo vremena jer su živci tanki.

New Report

Close