Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobro je! ivek ipak nije korade.

[lol]

[lol] [cool]

Boze oprosti, ovo je crnjak ali meni smijesno. [lol]

skype - ivek1234

Čini mi se da se precijenjene dionice ispuhavaju,istina ili ja bubam ,neću o imenima…?

Glasnogovornik IGH na neodređeno

ivek123: ” super24: ” možešdat link za te grafove, pliz ja ih ne mrem nać[huh] ” http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125 ” Najviše mi se sviđa graf na ATPL[cool]

Čuj taj jedini nešto obećava dobro….

Ivek rekao sam ti da Viro ide dolje…[bye]

Čini mi se da se precijenjene dionice ispuhavaju,istina ili ja bubam ,neću o imenima…?

“dosta je zraka već izašlo , ali ne znamo koliko ga još ima u balonu” .. to sam čuo negdje ..

vidim dakle nisam se ja jedini to pitao… sad sam se logirao da vidim jel još tu i pao mi kamen sa srca kad sam vidio garfielda u 17:15 [cool]

Ivek rekao sam ti da Viro ide dolje…[bye]

Jesi, jesi, ziva istina! Ali kada me obuzme “ZSE PTSP” cinim gluposti. Ovo je jedna od njih…. [sad]

skype - ivek1234

vidim dakle nisam se ja jedini to pitao… sad sam se logirao da vidim jel još tu i pao mi kamen sa srca kad sam vidio garfielda u 17:15 [cool]

Aj dobro, pljujete me ali ipak sam vam drag???? [embarass][embarass]

skype - ivek1234

bojim se da nema razlike, “ispuhuju” se jednako i one koje su već potcijenjene…

davids: ” Ivek rekao sam ti da Viro ide dolje…[bye] ” Jesi, jesi, ziva istina! Ali kada me obuzme “ZSE PTSP” cinim gluposti. Ovo je jedna od njih…. [sad]

Ti mene nagovoriš i ja iskrcam pola portfelja i spasim lovu,jedino atpl ostavim,mislim da nisam pogriješio,ušao i igh po 10k ,HT nisam ni dirao,viro iskrcao ožpo 1680 hvaaaaala Ivek.

New Report

Close